Жители на Скопие оставяха обувки пред кметството в знак на протест

  • 21 февруари 2019 17:48

  • 1779
  • 3
Жители на Скопие оставяха обувки пред кметството в знак на протест
© Фейсбук

Жители на македонската столица Скопие измислиха любопитен начин да изразят недоволството си и огорчението от ниския стандарт на живот в родината им, оставяйки стотици обувки пред местната управа като своеобразен знак на протест срещу управляващия елит в западната ни съседка.

С този мирен символичен акт, лишен от думи, но с ясно послание множество граждани демонстрираха колко техни роднини и приятели са напуснали страната и емигрирали в чужбина в търсене на по-добър и достоен живот.

Последвайте канала на

Владимир Василев
1779 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Иванчо

2019.02.21 | 21:29

3

Сега ,като влязат в ЕС и НАТО ,ще цъфнат и вържат -справка , България . Колко сме "богати и щастливи само -изравнихме се с европейците по заплати и пенсии".Постоянно ни лъжат ,че икономиката ни цъфти ,а истината е ,че вървим към дъното. От 28 милиарда приходи заложени в бюджета , 22 милиарда са от данъци и такси ,от които половината са
фалшиви и само скубят народа.

Българофил

2019.02.21 | 18:49

2

Това с обувките го правят мюсулманите, когато са гневни на някого!!! В Скопие не живеят ли и македонци или вече са малцинство???

Стоян

2019.02.21 | 18:16

1

И в България е така след управлението на герб... милиони българи напуснаха родината, защото тази шайка престъпници продаде и род и родина, и в крайна сметка българския народ е на ръба на оцеляването вече докаран...

Добави коментар

Водещи новини