Цветан Цветанов разговаря с вицепремиера на Косово

  • 28 юни 2018 17:39

  • 1850
  • 2
Цветан Цветанов разговаря с вицепремиера на Косово
© ГЕРБ

Председателят на ПГ на ГЕРБ и председател на Комисията по вътрешна сигурност и обществен ред Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа проведе работен разговор със заместник министър-председателя на Косово д-р Енвер Ходжай.

Това съобщиха от пресценътра на партията.

Двамата се срещнаха в Лондон в рамките на кръглата маса за сигурността на Западните Балкани, на която домакин е Камарата на лордовете на Великобритания.
Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа и Енвер Ходжай обсъдиха резултатите от Българското председателство на Съвета на ЕС, като Ходжай благодари за ценната подкрепа на България за европейското бъдеще на страните от Западните Балкани.

Цветанов сподели задоволството си, че по време на нашето председателство се наблюдава и подобряване на диалога между Белград и Прищина и подчерта важността на разрешаването на този казус като ключово за просперитета на целия регион.

"Трябва да се научим да правим планове за бъдещето, анализирайки настоящето и по-малко да се обръщаме към миналото. С това ще подобрим живота и перспективите за гражданите ни," посочи председателят на ПГ на ГЕРБ.

Последвайте канала на

Веселина Спасова
1850 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Мартин Вълчев

2018.06.28 | 18:16

1
Стига вече де, цял ден гледам снимки на този. Цял ден ходи и се снима с този и онзи. Бахти празната новина.
Цоко шестоапартаментника

2018.06.28 | 19:01

2
Ей, не мога да ви разбера аз вас-простосмъртните. Накъсах си задника да пътувам из целия свят, обиколих безброй градове, села, плажове, курорти. Потроших маса народна пара за самолети, хотели, ресторанти. Ежеминутно, даже ежескундно съм по вестници, телевизии, радио, интернет. И всичко това го правя за клета майка България (е, и за още 1 апартамент, разбира се) и пак ще се намери някой недоволен, някой мрънкач...няма угодия ей, няма.

Добави коментар

Водещи новини