Турският вицепремиер заплаши протестиращите с армията

  • 17 юни 2013 16:22

  • 2037
  • 2
Турският вицепремиер заплаши протестиращите с армията
© Getty Images/Guliver

Турското правителство заплаши с разполагане на армейски части, които да помогнат на полицията да се справи с потушаването на продължаващите трета седмица протести в големите градове на страната, съобщава АФП.

„Полицията ще използва всички свои усилия, за да овладее протестите", заявява в телевизионно интервю вицепремиерът Бюлент Арънч. „Ако това е недостатъчно може дори да използваме турските въоръжени сили в градовете", казва още Арънч.

По-рано днес германският канцлер Ангела МеркелАнгела МеркелАнгела Меркел - германски политик, канцлер на ФРГ. Родена на 17 юли 1954 г. в Хамбург. Семейството се заяви в коментар на случващото се в Турция, че властите използват прекалено сурови методи за потушаване на демонстрациите срещу правителството на Реджеп Тайип Ердоган.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
2037 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2013.06.19 | 15:51

2
По-рано днес германският канцлер Ангела Меркел заяви, че властите използват прекалено сурови методи за потушаване на демонстрациите.Еми такива са...злобни човечета.Тя историята говори!

2013.06.19 | 10:13

1
По абсолютно същия начин започнаха и събитията в Сирия, а след като танковете дойдоха по градовете "бунта" се разрасна и придоби нова сила. Интересното тепърва предстои =)

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини