Монах изнасили омъжена жена в храм, а след това поиска това

  • 07 април 2024 07:12

  • 4399
  • 3
Монах изнасили омъжена жена в храм, а след това поиска това
© pixabay

В Тайланд монах изнасили жена и поиска от нея да се разведе със съпруга си, съобщава The Thaiger. Санан е служил като монах в храм в провинция Ясотон, който 31-годишна жена на име Уанапа редовно е посещавала.

Жената била омъжена за 36-годишен мъж на име Варут от десет години. Когато Уанапа отново дошла в храма, за да направи дарение през февруари 2023 г., Санан внезапно я нападнал и я изнасилил. Една енориашка се притекла на помощ, но никой не я чул.

Санан заснел голата жена и по-късно я принудил отново да прави секс с него, като заплашил, че ще разпространи записа онлайн. Ванапа помолила монаха да спре, твърдейки, че е женена, но той останал непреклонен. Впоследствие жената забременяла.

Ирански полковник изнасили момиче на 15 години. Избухнаха сблъсъци с над 20 жертви

Уанапа не отишла в полицията, нито казала на съпруга си какво се е случило, страхувайки се за безопасността си, докато Санан не се появил в дома й. Монахът искал да говори с Варут, но той отказал. По-късно мъжът разказал на жена си за странното поведение на Санан и тя признала, че носи детето му.

Според Варут по-късно монахът поискал от него да се разведе със съпругата си. Мъжът се съгласил с развода, но Уанапа настоявала да се спаси брака. Варут също така заявил, че Санан впоследствие е напуснал храма и обявил в социалните мрежи намерението си да създаде семейство с Уанапа.

В резултат двойката подала жалба срещу монаха в полицията. Органите на реда водят разследване и вече са привикали Санан на разпит, пише Блиц.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
4399 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2024.05.25 | 07:57

3
❤️ Г­­о­­р­е­­­щ­и­­­ ­м­­­о­м­­и­ч­­­е­­­т­­а­­­ ­­в­­и­­ ­­о­ч­­­а­­­к­­в­­­а­т ­­­-­­ X­­­1­­­8­.­­­F­­­U­­­N

2024.04.07 | 11:32

2
Луд ceкc няколко часа, силна еpeкция, ярки оpгaзми, много cпеpмa и повишен тeстoстеpон и безoпаcно на всяка възpaст! Не пpопyскайте шансa да напpавите секса си незабpавим-----> do.my/bmaca

2024.04.07 | 09:26

1
axaxaxa, тази новина с АИ ли я скалъпихте, браво! Най-важното е да се пазят жените от монаси, семейство и деца, ахахаха

Добави коментар

Водещи новини