Арестуваха мъжа на разчленената моделка

  • 26 февруари 2023 16:40

  • 12623
  • 3
Арестуваха мъжа на разчленената моделка
© Instagram
Слушай новината Слушай новината

Полицията в Хонконг съобщи, че е арестувала бившия съпруг на модела и инфлуенсър Аби Чой, след като в жилище под наем в северната част на града са открити части от разчлененото ѝ тяло.

Според полицията 28-годишната Чой е била обявена за изчезнала в сряда, а в петък части от тялото ѝ са били открити заедно с резачка за месо, електрически трион и някои дрехи в жилището в квартал Тай По в петък следобед.

На пресконференция в събота полицейският главен инспектор Алън Чунг заяви, че бившият съпруг на модела е бил арестуван при опит за бягство на кея в Тунг Чунг, на един от отдалечените острови на града - Лантау, и е бил задържан. Инспектор Чунг заяви, че полицията смята, че в момента на ареста той е възнамерявал да избяга чрез воден транспорт, пише CNN.

Бившият съпруг, заедно с брат му и родителите му - които бяха арестувани в петък - са задържани за разпит, докато полицията продължава да търси останалите части от тялото на Чой. От полицията съобщиха, че разследването продължава.

Моделка бе убита и разчленена, все още търсят главата ѝ

28-годишната Аби Чой, която беше известна и като инфлуенсър в социалните медии, има близо 100 000 последователи в профила си в Instagram, където са публикувани нейни снимки, на които позира с различни луксозни марки на места от Лондон до Париж и Шанхай и на борда на яхти в Хонконг. В биографията си тя пише, че "прегръщам всеки момент в живота".

Чой оставя след себе си син и дъщеря от бившия си съпруг и те ще бъдат поставени под грижите на майката на модела, допълват от полицията, пише "24 часа".

Цветелина Кирилова
12623 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Z Z Z Z Z

2023.02.26 | 17:09

1
Западните ценности! НАТО, ЕС и САЩ до това водят.
Дивото куче

2023.02.27 | 11:49

3
Това се е случило на изток. Какви западни ценности

2023.02.26 | 17:25

2
до кое?

Добави коментар

Водещи новини