Доналд Тръмп преди срещата си с Ким Чен-ун: Ядреното разоръжаване означава икономически растеж за КНДР

  • 27 февруари 2019 07:31

  • 511
  • 2
 Доналд Тръмп преди срещата си с Ким Чен-ун: Ядреното разоръжаване означава икономически растеж за КНДР
© Getty (архив)

Американският президент Доналд ТръмпДоналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския заяви днес, че Виетнам, където ще се състои втората му среща със севернокорейския лидер Ким Чен-унКим Чен-унКим Чен Ун (на хангъл 김정은, на ханджа 金正恩, на английски Kim Jong-Un) е севернокорейски политически,, преживява икономически разцвет, и че това можа да стане и в Корейската народнодемократична република (КНДР), ако тя се откаже от стремежа към ядрени оръжия, предаде АП.

Северна Корея може да постигне същото, и то много бързо, ако се откаже от ядрените си амбиции. "Потенциалът е грандиозен, огромна възможност, като почти никоя друга в историята, за моя приятел Ким Чен-унКим Чен-унКим Чен Ун (на хангъл 김정은, на ханджа 金正恩, на английски Kim Jong-Un) е севернокорейски политически,", написа Тръмп в Twitter.

Във втори пост в Twitter президентът атакува демократите във Вашингтон, заявявайки, че те трябва да престанат да му казват какво да прави с Пхенян , а вместо това да се запитат, защо не са го направили по време на осемгодишното управление на Барак ОбамаБарак Обама Барак Обама - политик и 44-и президент на САЩ. Роден е на 4 август 1961 г. в Хавай. Той е първият.

АП съобщи, че сега Тръмп разговаря с виетнамския си колега Нгуен Фу Чонг. Очаква се двамата да подпишат търговско споразумение, след което американският президент ще се срещне с виетнамския премиер.

Последвайте канала на

БТА
511 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Кимчо,

2019.02.27 | 09:15

2

знае какво ще стане със него ,ако се върже на юдомасонската циониска мафия.Ще последва съдбата на Садам ,Кадафи,Мадуро ,ако няма със какво да се защити от тях.

Супер герои и двамата хахах

2019.02.27 | 09:06

1

Трамповеца защо не разоръжиш Индиа и Пакистан да речем ? Или пък Русия ? Смотаняк такъв богато старче подло

Добави коментар

Водещи новини