Министър-председателят на Малайзия бе обсипан с критики

  • 25 декември 2014 19:26

  • 1194
  • 0
Министър-председателят на Малайзия бе обсипан с критики
© gettyimages

Министър-председателят на Малайзия Мохамад Наджиб Абдул Разак бе разкритикуван днес за това, че е прекарал ваканцията си в игра на голф с американския президент Барак ОбамаБарак Обама Барак Обама - политик и 44-и президент на САЩ. Роден е на 4 август 1961 г. в Хавай. Той е първият в Хавай, докато страната му страда от тежко наводнение, съобщи БТА, цитирайки ДПА.

Повече от 91 000 души в азиатската страна бяха принудени да напуснат домовете си заради наводненията по данни на малайзийската информационна агенция. Интернет потребители бомбардираха страницата във "Фейсбук" на Наджиб с призиви да се върне у дома и да се справи с бедствието, след като от медиите се разбра, че играе голф с Обама.

Последната публикация на стената на Наджиб, в която той казва, че се е свързал със заместника си, който е и председател на Националния комитет за управление на бедствените ситуации и му е наредил да положи усилия за оказване на помощ на жертвите от наводнението, получи над 1300 коментара, много от които критични.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1194 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини