Ужас! Жици растат от тялото на жена (видео)

  • 07 октомври 2011 15:40

  • 6867
  • 0
Ужас! Жици растат от тялото на жена (видео)
©

Метални жици с дължина 10-20 сантиметра растат от тялото на жена в Индонезия. Скептиците първоначално смятали, че това може да е самопредизвикано - тоест тя сама да се е пробождала. Лекарите също имали свои теории, но впоследствие се предали всичките, въпреки желанието си да дадат някакво научно обяснение.

Нейното име е Нурсиайда. 42-годишната възпитателка в детска градина от Сангата, остров Борнео, имала този проблем от повече от 19 години. Първата консултация, на която отишла, установила, че жиците се намират също така и вътре в тялото й. На този етап няма медицинско обяснение на нейното състояние, нито някога в историята на медицината е регистриран подобен случай.

Първите симптоми се появили през 1991 г., когато Нурсиайда била още студентка. Металните жици изникнали от гърдите и корема й. Оттогава никой няма обяснение за феномена. През първата седмица жиците израствали до 10-20 сантиметра дължина, падали от тялото й и не пониквали отново. Месец по-късно обаче те пак се появили и оттогава не са падали. Нещо повече - продължили да растат.

Една от сестрите й опитала да помогне като прерязва жиците. В момента в който започвала да ги реже, жиците се скривали внезапно, а след това изниквали от друга част на тялото на Нурсиайда.

Четирима медици взели проблема на сериозно и опитали да я лекуват по различни начини. Резултатът обаче е същият - лекарите не могат да разберат какво става с жената. Те направили множество рентгенови изследвания и установили, че в корема й има повече от 40 метални жици и някои от тях пробиват през кожата. Очевидно става въпрос за жив феномен.

Жиците са подвижни и могат да сменят местонахождението си. Така лекарите са принудени да използват магнити, за да сканират разположението им. Те не са й причинявали други грижи, като тетанус например, но жената твърди, че я болят като убождане на игла.

Последвайте канала на

Novini.bg
6867 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини