Свекърва уби снаха си с глад (снимки)

  • 04 септември 2014 18:23

  • 10184
  • 4
Свекърва уби снаха си с глад (снимки)
©

Злобна свекърва умори от глас непокорната си снаха, която искала да се разведе със сина й, пише в. "България днес".

26-годишната китайка Ян Тиан издъхнала като скелет в адски мъки, след като в продължение на седмици стояла без храна. Преди години младото и красиво момиче сключва брак по сметка с мъж от съседното село, който бил доста заможен. Тиан произхождала от бедно семейство с много деца и единственият начин да се спаси от мизерията било да вземе за съпруг богатия жених.

Първите месеци животът на Ян бил пълна идилия поради което тя заобичала от все сърце брачния си партньор, когото срещнала за пръв път няколко дни преди сватбата. Измамното щастие излетяло като дим, когато Тиан разбрала, че съпругът й изневерява. Тя отказала да повярва на слуха за многобройните му похождения сред жените в селото. Едва когато със собствените си очи видяла, че г-н Тиан редовно се отбива посред нощ в къщата на съседката, осъзнала, че клюката е пълна истина.

"Без да се замисли, тя поиска развод. Не й пукаше къде ще живее, както и това, че много трудно ще се задоми отново. Нямаха деца, а тя бе голяма романтичка. Вярваше в истинската любов", споделя сестра й.

Напъните на Ян да си тръгне от къщата на мъжа й са пресечени в зародиш от свекървата. Първоначално тя опитала да я убеди, че става дума за мимолетна забежка, която нямало да се повтори. В подкрепа на тезата си дъртата жена убеждавала снаха си, че изневерите са в кръвта на мъжете, които имали нужда да задоволяват половия си апетит с повече създания от нежния пол. Тиан била непреклонна - развод по бързата процедура.

Имотното семейство на съпруга й обаче не искало аферата да излиза наяве, а още по-малко да се стига до раздяла, след като вече направили пищна сватба. Те заключили снахата вкъщи и поставили човек постоянно да я наглежда. За да я пречупят, я оставили без храна. Нервите на хубавата китайка не издържали и в пристъп на отчаяние тя се нагълтала с шепа сънотворни лекарства. Изпаднала в безсъзнание, което наложило да бъде настанена в болница. С кански мъки лекарите спасяват живота на Тиан, но с една малка подробност - хаповете са увредили мозъка й и тя остава парализирана. Прикована за леглото, Ян е върната в къщата на мъжа си. За няколко седмици момичето се превръща в кожа и кокали.

"отидох да видя как се чувства Ян, но от нея не бе останало нищо. Оставили я да умре от глад. Обясниха ми, че нямали пари да й купуват месо, а тя отказвала да яде ориз, което е пълна лъжа. Цял живот е била само на ориз и не е правила проблем от това. Явно свекървата е решила, че като издъхне от естествена смърт, никой няма да задава въпроси", коментира сестрата на младото момиче.

Тя подава сигнал до органите на реда за ситуацията. Униформените проверяват случая и нареждат мигновена хоспитализация на Тиан. Този път обаче медиците са безсилни и след няколко дни в интензивното Ян издъхва в агония.

Последвайте канала на

Борислава Борисова
10184 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
пфффф

2015.05.26 | 11:08

4
Бахти болните мозъци!!!!!!
4444

2015.05.26 | 11:08

3
samo shte kaja che tova sa apsolutno golemi myrshi kak moje taka da postypvat s horata che na kuche ne se pravi taka...... a oshte kolko po loshi raboti ima koito ne znaem napravo...

2015.05.25 | 15:37

2
tazi dartata mrasniza da umre i tia ot glad .

2015.05.25 | 15:37

1
taka 6te ymre i tikvata deto otkradna miliardite i ostavi naroda gladen da mre

Добави коментар

Водещи новини