Израелски министър: Водим война срещу иранския режим

  • 15 ноември 2023 16:48

  • 985
  • 3
Израелски министър: Водим война срещу иранския режим
© Getty images (архив)
Слушай новината Слушай новината

"Ние водим война срещу режима в Иран и неговите помагачи", това каза израелският министър  без портфейл Гидеон Саар, цитиран от медията в страната си нюзру.

Всичко по темата:
Войната на Израел с Иран и Хамас 2364

"Еврейската държава се сблъска с най-тежката си криза от войната за независимост (от Великобитания) през 1948 г. Ние сега сме задължени да победим палестинските терористи от Хамас, които получават помощ от Ислямската република", каза още Саар

"Ние водим война срещу режима в Иран и неговите помагачи, подкрепяни и от Русия. Техеран създаде проксита, които искат да отвлекат нашето внимание от постигането на ключови за Държавата Израел задачи, включително и създаването на ядрено оръжие", добави министърът в кабинета на Бенямин НетаняхуБенямин НетаняхуБенямин Нетаняху е роден на 21 октомври 1949 г. в Тел Авив, Израел. Той е израелски политик и.

Още един израелски министър предложи използване на ядрено оръжие срещу Хамас

"По време на руската инвазия  срещу Украйна Иран стана най-големия доставчик на оръжия за страната–агресор. Сега Техеран очаква помощ от Москва в борбата си срещу нас. Ето защо световните лидери трябва да разберат следното – между Иран и Русия няма никаква разлика", заяви Саар.

Последвайте канала на

Валери Зайцев
985 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2023.11.17 | 20:07

3
Децата в Газа какво общо имат с иранският режим?

2023.11.15 | 20:56

2
Луд ceкс цяла нощ, ярки и силни оpгазми, море от спеpма и удоволствие. Това наистина е прекрасно нещо, което ще издигне сeкca ви на следващото ниво и пpочетох за него тук-----> mub.me/medik
Z Z Z Z Z

2023.11.15 | 18:17

1
И подкрепяме ИРАН! И Палестина! СМЪРТ НА ИЗРАЕЛ И ВСИЧКИ ЕВРЕИ!

Добави коментар

Водещи новини