Мистериозна жена предсказа какво бъдеще ни чака, алармира и за роботите

В социалните мрежи от известно време се разпространява видео, в което мистериозна жена, която твърди, че е бивша военна и пътува с машина на времето, предупреди какво бъдеще чака човечеството в следващите години. По думите ѝ мисията ѝ е да разкаже всичко, за да може да бъдат предотвратени последствията още от сега, преди да е станало прекалено късно.

,,Като за начало искам да ви осведомя, че аз съм бивш военен. Историята, която ще ви разкажа, е свързана с пътуване във времето. На мнозина от вас това може да ви се стори пълна измислица, но ви уверявам, че тази технология се използва за военни цели вече в някои страни'', разказва жената, наричаща себе си просто Клара.

В историята си тя споделя, че е била военен в родната си страна, която обаче не разкрива коя е, за да запази своята анонимност. Държавата, от която е родом, разполага с подобна машина на времето, с която тя е била изпратена до 3780-а година, за да проследни докъде е стигнало човечеството с развитието на технологиите.

По думите ѝ тогава хората вече ще са влезли в ожесточена война с роботите, които ще искат да заличат човешката раса.

Нострадамус за 2021 г.: Биологично оръжие превръща хората в зомбита

Може би ви е трудно да осъзнаете това, което ви говоря в този момент, но е от изключително важно значение да го разберете, настоява жената и отбелязва, че пътуването в бъдещето е по-лесно от пътуването в миналото.

Тя посочва, че машината на времето, с която тя пътува, се казва "Исаак" и е кръстена в чест на учения, който я е създал.

"Исаак" работи с електроенергия и представлява метален стол, който си взаимодейства с човешкото тяло. Човек сяда на стола, след което в тялото му се впиват множество иглички с електрически заряд. Болката е неописуема, защото усещането е, че все едно ви прорязва мълния, разказва за метода на действие на машината.

Клара допълва, че в следващия момент всичко потъва в мрак, след което се събужда в бъдещето, където всичко е унищожено и опожарено от войната. По думите ѝ роботите са доста по-високи от човека, но изглеждат точно като него и са изградени от метал и силикон.

Смразяващо пророчество на Ванга за България и света през 2021-а

По-нататък в историята си жената показва и чип, за който твърди, че принадлежи на робот от бъдещето и това всъщност е неговия мозък.

Клара показва във видеото чип, за който твърди, че е "мозъкът на роботите" от бъдещето

Мнителни потребители обаче веднага заявиха, че въпросният "мозък" всъщност е микропроцесор на Intel, който може да бъде набавен от всеки един компютър. Друга част от аудиторията ѝ пък я съветва да поспре с филмите за "Терминатор".

Някои потребители обаче смятат историята ѝ за "игра с огъня", тъй като може да създаде враждебност спрямо технологията сама по себе си, въпреки че все още сме далеч от автономния изкуствен интелект.

Какъв е целият разказ на Клара и дали става дума за жестока реалност или за бурна фантазия, всеки сам може да си направи изводите от публикуваното видео:

Коментари

 1. 2021.01.14 | 21:32
  Преди много време не вярвах че думите: До 2025г ще сложим ръка на икономиката на целия свят,ще принудим населението на земята, да излиза сутрин, да създава благини за нас и да се прибира вечер в вкъщи без да има право да си покаже носът на вън:
 2. 2021.01.13 | 14:55
  Тоя процесор ако е от 3700 година тия са много назад,това е някой Пентиум 4 от 2000 година :D
 3. 2021.01.13 | 14:39
  СЪЗДАВАЩАТА РЕКЕТ РЕПРЕСИИ ХАОС КОРУПЦИЯ И ПРАНЕ НА ПАРИ ПАРТИЯ ГЕРБ И ПАРТИИТЕ НА ФАШИЗМА И РАЗЕДИНЕНИЕТО ВМРО, НФСБ и Атака ПОБЕДИХА ПРОТЕСТА ХОРАТА ВЕЧЕ НЕ ПРОТЕСТИРАТ ЖАЛКО ЗА ТЕЗИ КОИТО ОСТАНАХА БЕЗ РАБОТА И БЕЗ БИЗНЕС ЗАЩОТО ФИРМИТЕ ИМ ФАЛИРАХА А И НЕ УСПЯХА ДА СИ ИЗПЛАТЯТ КРЕДИТИТЕ И СЕГА БАНКИТЕ ЩЕ СЕ РАЗПРАВЯТ СЪС ТЯХ НО СЪС БЕЗДЕЙСТВИЕ И МЪЛЧАНИЕ НЯМА ДА ПОБЕДИМ НИТО ФАШИЗМА НА О.П НИТО МУТРАТА ОТ БИВШАТА СИК КОЯТО УСПЯ ДА ОТКРАДНЕ МИЛИАРДИ ЕВРО OT НАС И ОТ ОСТАНАЛИТЕ ЕВРОПЕЙСКИ ГРАЖДАНИ И ТАКА СЪЗДАДЕ ТАЗИ КРИЗА
 4. 2021.01.13 | 14:26
  Много пошъл сайт!!!! Time Traveler Brought This Technology Back From 3780 3,987,066 views•24 Jan 2018
 5. 2021.01.13 | 13:42
  тая от коя лудница я пуснаха или е гледала много терминатор или трансформънс хаха
 1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Анализи

още

Анкета

Одобрявате ли оставката на Марк Рюте?

Одобрявате ли оставката на Марк Рюте?

Избрано от Интернет