Си Цзинпин поздрави Лукашенко

  • 10 август 2020 11:40

  • 293
  • 2
 Си Цзинпин поздрави Лукашенко
© Getty (архив)

Китайският президент Си Цзинпин изпрати днес поздравления на беларуския президент Александър Лукашенко за победата на изборите, съобщи беларуската агенция БелТА.

"От името на китайското правителство и народ, а също така лично от мен изпращам топли поздрави и най-добри пожелания. Уверен съм, че под ваше ръководство Беларус непременно ще постигне нови блестящи успехи в процеса на държавното строителство", се отбелязва в посланието.

Беларус: Смърт и свирен мач

Последвайте канала на

293 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2020.08.10 | 12:15

1
Кани6алите се подкрепят. Иначе колко смешно звучи. "Вярвам, че под ваше ръководство Беларус ще постигне нови бляскави успехи..." Хахахаха. А кои са предишните бляскави успехи само не разбрах :) Това комунизма трябва да се изкоренява, а комунистите най- добре да изчезват безследно. Трябва да се третират като вирус.
какъв

2020.08.10 | 14:05

2
какъв комунизъм бе малоумник??? беларус за разлика от нас не си разруши икономиката. хората живеят в една прекрасна и уредена страна с по-висок от нашия жизнен стандарт. не са загубили 20% от населението си като нас в евроатлантическите ценности. малоумниците все комунисти сънуват, а забравят в кои времена са родени.

Добави коментар

Водещи новини