Скандален ТВ водещ: Грета Тунберг е луда и опасна

Грета Тунберг е луда и опасна, това е казал скандалният водещ Джереми Кларксън, написа британският в. Дейли мейл.

Петдесет и деветгодишният мъж е отправил критики към шведската тийнейждърка. "Това момиче е глупава идиотка", е посочил още той. "Тя е луда и нейното състояние е опасно не само за нея. Заради изявите ѝ много тийнейджъри прекарват безсънни нощи, вместо да залягат над уроците. Аз призовавам госпожица Тунберг да се върне в училище", е допълнил Кларксън.

Грета Тунберг: Хората подценяват "гневните деца"

Поводът за гнева на телевизионера са били акции на еколози пред дома му преди няколко дни. Преди години Кларксън е направил няколко изказвания, в които е отрекъл глобално затопляне. По-късно той е смекчил позицията си.

Кларксън е направил няколко скандала. Той  през 2008 г. е нарекъл тогавашния британски премиер Гордън Браун едноок шотландски идиот. Водещият е бил уволнен от Би Би Си през 2015 г. заради бой с колега в ефир. Миналата година се е появила информация, че той е е подписал договор да стане водещ на британския вариант на "Стани богат".

 

 

 

Коментари

 1. 2019.12.05 | 14:41

  Абе вие редакторите малоумни ли сте?
  Клавесин не е уволнен,а не му продължих договора, защото заби един шамар на продуцент. Неговите предавания винаги са на запис. След това Джордж Безопасност предложи сериозен договор на триото-кларксън, Хамънд и Май и сега Правят предаване В Амазонка прайм, което се казва: The Grand Tour

  1. 2019.12.05 | 14:46

   Явно сте малоумни, представяте го така сякаш шведслото хлапе е по-известно от Кларксън?
   Водещ на най гледаното шоу в света?!?

 2. 2019.12.05 | 13:31

  Грета Тинберг е освидетелствана със синдрома на Аспергер, синдрома на нарушение на вниманието с хиперактивност (ADHD), обсесивно-компулсивно разстройство (OCD) и селективен мутизъм, обаче екотерористите харесват такива хора. В Швеция вероятно е пълно с такива психопати.

  1. 2019.12.05 | 14:30

   Да пулно е. аз бях там няколко години и не видях един нормален. Психопати само

 3. 2019.12.05 | 14:28

  Естествено, че е луда и опасна. Ако оставим децата да не ходят на училище, а да ни казват как да си вършим работата, значи нещата са изстрелвани от контрол...Тогава възрастните трябва да ходят на училище, а децата да работят. Всичко обратно, както е в Швеция- жени карат камиони, мъже продават бельо....

 4. 2019.12.05 | 14:01

  Джереми Кларксън винаги е бил над политкоректноста която е наложена на Запад и е говорил каквото му е на езика.Аз бих добавил,че на нас в Източна Европа са ни омръзнали разни Тимуровци,Павлик Морозовци и прочие фанатизирани пионерчета и "деца-герои".

 5. 2019.12.05 | 13:31

  Джереми Кларксън е върха. А такива пикли като Грета, не трябва да се допускат в ефир. Или наистина момичето не е наред или е подставено лице, някоя малоумна организация, да всява смут в обществото.

 6. 2019.12.05 | 13:25

  Прав е,но кой използва това аномално дете??

 7. 2019.12.05 | 13:12

  един на тоя остров да е с акъла си.

 1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Анализи

още

Анкета

Кой според Вас ще бъде следващият президент на САЩ?

Кой според Вас ще бъде следващият президент на САЩ?

Избрано от Интернет