Експерт: Русия печели от "Турски поток", България губи (видео)

  • 20 ноември 2018 09:11

  • 2157
  • 4
Експерт: Русия печели от "Турски поток", България губи (видео)
© Кадър: БНТ

Владимир ПутинВладимир ПутинВладимир Путин - руски политик. Роден на 7 октомври 1952 г. в Ленинград, сега Санкт-Петербург. През 1975 печели от разработването на "Турски поток", тъй като така той ще удари Украйна и ще отговори на американското влияние. Русия ще придобие сериозна преднина в газовата надпревара с Украйна. По този начин ще заобиколи ембаргото и санкциите от САЩ и ЕС. Така ще укрепи и съюза си с Турция. Това коментира в сутрешния блок на БНТ експерът и дипломат Милен Керемедчиев.

,,България е от страната на губещите. Реално трансграничния балкански поток ще намалее и ще спре да съществува. България печелеше около 200 милиона лева от транзит на руския газ. Сега обаче се нареждаме на опашката, за да молим Русия тази тръба да минава и през нас и да захранва Централна Европа'', посочи той.

,,Съобразяваме се с общата директива на европейските правила, но други държави ги нарушават, за да постигнат двустранна спогодба с Русия или САЩ'', добави експертът.

,,Дори да спечели достатъчно места в Европарламента, Европейската народна партия ще има много тежка битка с популистите и крайните националисти. По този начин се измества фокуса от европейските ценности. Европа не е била толкова слаба от десетилетия - и в политическо, и в икономическо и в отбранително отношение'', сподели още Керемедчиев.

Последвайте канала на

Владимир Василев
2157 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
Бони

2018.11.22 | 07:42

4

Кой е този специалист.сороски.пак съботиране на всичко що не е от сащ

Боб

2018.11.20 | 12:22

3

Не европейското и вашингтонското управление е виновно ами нашите управници че им се надуват а не мислят за нашите интереси

асд

2018.11.20 | 10:18

2

ние сме колония на ваншинктон и брюксел. ще работим само за тяхната угода и против нашите интереси. сега турците ще печелят, а ние ще ядем боб и тикви и ще пърдим в газовия хъб на боко тиквата - геополитическия стратег. а за да сме щастливи ще ни направят джендъри - да си сменяме пола по няколко пъти на ден. и за да се еб_м в г_за най вече.

2018.11.20 | 09:23

1

С това европейско управление все сме губещи. Управляващите не мислят за държавата и народа, а мислят за своето представяне и друго.

Добави коментар

Водещи новини