Владимир Каролев за Тръмп: Говори по-бързо, отколкото мисли. Като мен

  • 07 ноември 2018 09:17

  • 889
  • 0
Владимир Каролев за Тръмп: Говори по-бързо, отколкото мисли. Като мен
© Кадър: БНТ

Голямата синя вълна никъде не се случи. От Втората световна война до днес само 4 пъти партията, чийто президент е начело, печели и Конгреса, и Сената. Това каза в сутрешния блок на БНТ икономистът Владимир Каролев във връзка с междинните избори в САЩ.

,,Демократите още не са разбрали кой е спечелил. Полезно за Тръмп ще излезе това разследване от специалния прокурор заради връзки с Русия. Честно казано, не съм виждал снимки с целувки между Тръмп и Путин, но съм виждал снимки с целувки между Путин и Хилари КлинтънХилари КлинтънХилари Клинтън (по баща Родъм)– американска юристка и политичка. Хилари Родъм е родена на 26 и между Путин и Обама'', коментира Каролев.

,,Вярно е, че също като мен Доналд ТръмпДоналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския говори по-бързо, отколкото мисли, но той е такъв'', каза още икономистът.

,,Вярно е също така, че 8000 долара разходи плаща едно средностатистическо семейство за здравна система, която е по-лоша, отколкото тази в Западна Европа. В Америка до всеки лекар трябва да има по един юрист, за да го защитава постоянно в някакви измислени дела на пациенти'', завърши Владимир Каролев.

,,Има една тенденция и тя е ясното разделение в американското общество. Наблюдаваме също така и голямо поляризиране в американската политика'', коментира от своя страна експертът Христо Панджуков.

,,По принцип поддръжниците на демократите гласуват за здравеопазването, а републиканците за миграцията. Икономиката не е на дневен ред, въпреки усилията на Тръмп в тази насока'', обясни Панджуков и добави, че демократите печелят сред жените и край предградията, а републиканското мнозинство ще се затвърди като опозиция.

Последвайте канала на

Владимир Василев
889 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини