Мира Баджева: Тръмп е в кръгова отбрана

  • 16 февруари 2017 08:31

  • 7463
  • 6
Мира Баджева: Тръмп е в кръгова отбрана
© БНТ

Скандалът между САЩ и Русия се развива с огромна скорост. Думата "хаос" се появява все по-често при коментарите за случващото се в Белия дом. Това каза в сутрешния блок на БНТ директорът на българския офис на Европейския съвет за външна политика Весела Чернева по повод скандала със съветника на на президента Доналд ТръмпДоналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския по националната сигурност Майкъл Флин.

Припомняме, че Флин подаде оставка в понеделник след разкрития, че е обсъждал американските санкции срещу Русия с руския посланик в САЩ Сергей Кисляк преди встъпването в длъжност на президента Тръмп и е подвел вицепрезидента Майк Пенс за съдържанието на разговорите си.

Журналистът Мира Баджева заяви, че Тръмп оправдава очакванията за управлението си. Този път скандалът е много голям и при по-нататъшното му развитие може да се стигне до искане за импийчмънт. Учудена съм, че такъв опитен разузнавач като Флин допуска такава груба грешка – да говори с руския посланик, нарушавайки закона. Флин пое вината, но това ще хвърли сянка върху управлението на Тръмп. Американският президент е крайната цел в случая, заяви Баджева.

Откакто встъпи в длъжност, Тръмп действа в условията на кръгова отбрана, коментира тя. Мира Баджева очаква противопоставянето на Тръмп с различни групи в американското общество да продължи да се задълбочава.

Все повече се набива на очи алюзията с Никсън, но мисля, че все още не можем да говорим реалистично за импийчмънт, заяви Весела Чернева. Да си част от екипа на Тръмп в момента не е толкова завидно. Подкрепата за американския президент е рекордно ниска. Тръмп в момента трябва да реши как да успокои ситуацията и да покаже, че има контрол в Белия дом, каза още директорът на българския офис на Европейския съвет за външна политика.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
7463 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар

2017.03.01 | 16:51

6
Мира Баджанакова ,колко е отслабнала горкичката ..умствено..
Бачо Киро

2017.03.01 | 16:51

5
За сега са в "студена гражданска война",която може да прерасне както при пияндугата Елца Барух в пукотевица.Не са добре работите.Соросоидите няма да мирясат.

2017.02.24 | 17:58

4
ТРЪМП ИМА ДОВОЛНО ПАРИ ..ДА ОТИДЕ ДА СЕ ПРЕГЛЕДА ПРИ НАЙ-ДОБРИЯ ПСИХИАТЪР ..МОЖЕ И ДА МУ ПОМОГНЕ ,НО НЕ ВЯРВАМ .."ЛУДА КРАВА " НЕ СЕ ЛЕКУВА В НАПРЕДНАЛ СТАДИЙ..
гост

2017.02.22 | 11:51

3
Къде си Килъри,къде си курво да оправиш кашата?
ауууу

2017.02.18 | 23:40

2
Добре че тази кифла дава съвети на Тръмп хаха какво ще прави САЩ без Баджева не знам!!! А Тръмп всеки ден св съветва с Мичето хаха

2017.02.16 | 10:59

1
auro*ra pla*ne е най-доброто реш*ение за кризи

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини