10 удивителни първи дами, които засенчват съпруга си

  • 06 февруари 2017 17:58

  • 7216
  • 2
10 удивителни първи дами, които засенчват съпруга си
© Getty Images (Архив)

Първите дами винаги трябва да изглеждат бляскаво и да са модел за подражание във всичко – от социалните дейности до семейството и модата. Най-добрите имат чар, стил, остър ум и силен характер.

Bright Side публикува класация на най-бляскавите съпруги на държавни лидери, които са успели да спечелят сърцата на милиони хора.

1. Жаклин Кенеди, САЩ

„Моята задача е да покажа на света, че Америка не е държава с лош вкус“, каза Жаклин Кенеди, съпруга на американския президент Джон Ф. Кенеди. И успява: като модна икона Джаки продължава да вдъхновява дизайнери и режисьори.

„Роклята трябва да е достатъчно прилепнала, за да показва, че сте жена и достатъчно отпусната, за да показва, че сте дама“, казва Жаклин Кенеди. Тя очарова хората със своята изтънченост, хумор, остър ум и вечна отдаденост на съпруга си.

2. Мишел Обама, САЩ

Жизнена и естествена, Мишел Обама печели уважение. В Америка на все повече затлъстяващи хора тя създаде програмата „Да се раздвижим!“ и устрои градина в Белия дом, давайки пример за здравословно хранене.

Усетът й за стил също заслужава специална похвала – женствена и модна. В публичното говорене Мишел засенчи дори съпруга си Барак Обама.

3. Грейс Кели, Монако

Красивата и успешна холивудска актриса се отказва от кариерата си в киното, за да стане принцеса. Тя се омъжва за монакския принц Рение III.

На първия си Коледен бал като принцеса Грейс кани деца от цял свят в княжеството. През 1982 г. принцесата умира в катастрофа. Тя е истинска модна икона.

4. Карла Бруни, Франция

Успешен топ модел, певица и поетеса с красота и интелигентност – светът я познаваше, преди да разбере за политиката на Никола Саркози.

Въпреки скандалното си минало Карла бързо става любимка на френските жени, главно благодарение на свободолюбивия си характер.

5. Мелания ТръмпМелания Тръмп Мелания Кнаус е родена на 26 април 1970 година в заможно семейство в Севница, Словения. Баща й е бил, САЩ

Семейство Тръмп поражда различни чувства сред хората, но едно нещо е сигурно – Мелания хваща погледа на всички. Тя започна кариерата си на 16 години и участва в ревюта в Милано и Париж.
 

Виж останалите първи дами, чийто блясък заслепява, тук:

Последвайте канала на

Novini.bg
7216 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2017.02.12 | 21:23

2
Курвентии, ама първи дами!
ПЪТНИК

2017.02.12 | 21:23

1
Да, Мелания....страхотна кариера ! Голите й снимки бяха показани по всички западни телевизии , така,че всички добихме представа ! Не, благодаря !

Добави коментар

Водещи новини