Децата, които не се завърнаха у дома си

  • 27 септември 2016 09:14

  • 1951
  • 0
Децата, които не се завърнаха у дома си
©

Трафикът на хора никога не е бил просто статистика или шанс да се заснемат нови филми за Холивуд. Той е зло, зад което стои една перфектна мрежа. Мнозина са онези, които са изгубили битката с тази невидима институция.

И докато днес е малко по-трудно да изгубите близък, след като живеем в света на интернет, социални мрежи и милиони камери, които ни наблюдават, някога назад е било доста трудно да се проследят стъпките на отвлечените. Запознайте се с някои от най-зловещите случаи на отвличане, както и с един от най-емблематичните български такива!

Ийтън Патз е известен като детето, което за първи път се появява на кутиите с мляко. През 1979-а година, той получава свободата да се разходи до автобусната спирка в Манхатан, за да си купи сода. Момчето излиза една сутрин през май от дома си и никога повече не е видян. Националната кампания по издирването му не среща никакъв успех. През 2012 година идват признанията на Педро Хернандез, който признава, че е отвлякъл и удушил момчето. Тялото било натъпкано в сак и контейнер за банани и изхвърлено на боклука. Ето защо и никой не го открива.

Прочетете повече тук:

Последвайте канала на

Novini.bg
1951 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини