Продължават скандалите в клана Мандела

  • 17 декември 2013 13:28

  • 2521
  • 2
Продължават скандалите в клана Мандела
©

Скандалите в семейството на покойния първи чернокож президент на ЮАР Нелсън МанделаНелсън Мандела Нелсън Ролихлахла Мандела е южноафрикански политик от народността кхоса, водач на Африканския продължават.

Най-голямата дъщеря на нобеловия лауреат за мир Маказиве Мандела изгони своя племенник Мандла от къщата му, предаде АФП. Жената още преди погребението на баща си е сменила бравите на семейната ферма в Куну, където Нелсън МанделаНелсън Мандела Нелсън Ролихлахла Мандела е южноафрикански политик от народността кхоса, водач на Африканския е прекарал първите и последните години от живота си. Веднага след изпращането на политика в последния му път по искане на Маказиве във фермата били изключени водата и тока.

По този начин най-голямата дъщеря на Мандела се опитва да попречи на неговия внук да заживее близо до гроба на дядо си. Тя също е поискала от от племенника си да си прибере добитъка. Мандла и Маказиве вече няколко години си разменят обвинения, че искат да забогатеят на гърба на известния си роднина. Единият от споровете стигна дори до съда.


Нелсън МанделаНелсън Мандела Нелсън Ролихлахла Мандела е южноафрикански политик от народността кхоса, водач на Африканския почина на 5 декември 2013 г. Той бе погребан след 10 дни в Куну.

Последвайте канала на

Валери Зайцев
2521 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2013.12.20 | 00:31

2
ХА ха ха
гошо

2013.12.19 | 13:29

1
Невъзможно е да се прескочат десетки хиляди години биологично развитие по заповед на Синедриона с оглед на престъпните им цели.Даже негър президент им произведоха лабораториите,но те гледат да тупкат топката,да се дрогират,да криминалничат,а на битово ниво да се бият и карат един с друг.

Добави коментар

Свързани видеа

Свързани галерии

Водещи новини