Охраната изведе протестиращите извън сградата на Народното събрание

Изкараха със сила протестиращите, които влязоха в сградата на Народното събрание и отказаха да излязат. Сред барикадиралите се бе и Мая Манолова. 

Десетки полицейски служители са строени пред входа на бившия Партиен дом, където още на обяд протестиращи отидоха и отказаха да напуснат сградата, докато депутатите не гласуват оставката на премиера Борисов. 

източник: Булфото

Коментари

 1. 2020.09.17 | 20:45
  Не ви е срам! Може ли такава гавра с горкото дете ?
  1. 2020.09.18 | 09:48
   майката на детето се изгаври с него, що за майка е това.
 2. 2020.09.18 | 08:58
  Майката на младежа инвалид е засечена да обядва в заведението срещу телевизията в компанията на Хаджигенов и Бабикян. Не питам за това дали така се харчат даренията направени от хората, поддържащи протеста, а питам така ли харчи госпожата парите, които се отпускат за нейния син? Това заведение е малко скъпичко и не всеки би ходил да обядва там. То се посещама от хората, работещи в телевизията, адвокати и т.н. Питам и отговор не искам! Ще излезе накрая вярно, че такива деца не се гледат както трябва от родителите им, а служат за поводи да се финансират допълнително родителите им.Системата не ги убива, а те убиват системата!
 3. 2020.09.17 | 22:37
  Манолова-галевица удари дъното...легнала на земята , хванала се за друга като нея, като магарета на лед се дърпат и се правят на жертви, погазвайки закони. На галевица и идва в повече пиенето на алкохол и на други стимуланти, изтрещяла е тотално, но фигуранта ветото веднага се появи да ги защитава, това е мафията в действие ,превратаджии..ударили дъното, жадни за власт, за пари, Корни върна ли 6 милиона от субсидии? Когааааааа....
 1. 1

Напиши коментар

Водещи новини

още