Протестиращите на Орлов мост започнаха да издигат "паметник на свободата"

източник: Булфото

Коментари

  1. 2020.08.18 | 23:39
    Да го духате, кретени некъпани!
  2. 2020.08.18 | 22:08
    паметник на СЛОБОДИЯТА. Нещастни заблудени овце...
  1. 1

Напиши коментар

Водещи новини

още