Кулинарна демонстрация на пазара на родни биопроизводители
Кулинарна демонстрация, направи популярният готвач Ути Бъчваров в рамките на пазара на родни биологични производители. Той демонстрира предимствата на родните биопродукти като приготви на място миди с ориз, бяло вино и девисил.
На входа на Морската градина във Варна е подреден пазар на родни биологични производители, който се провежда под патронажа на Министерство на земеделието, храните и горите и има за цел да популяризира родното производство.
На гостите се предлагат многообразни био продукти, произведени у нас и подпомагани по Програма за развитие на селските райони (2014-2020 г.). Посетителите имат възможност да дегустират и да си закупят пресни сезонни плодове и зеленчуци, плодови оцети, пчелен мед, плодови млека и кефир, вина и много други.