Мъж загуби част от пениса си, пъхал батерии в него

  • 15 февруари 2024 22:07

  • 9618
  • 5
Мъж загуби част от пениса си, пъхал батерии в него
© Gettyimages

Мъж преживял истински ужас заради секс игри. Той получил некроза на пениса си, след като напъхал в него 3 батерии. Електростимулаторите с размери по 1, 3 см заседнали в уретрата му и този път не успял да ги извади, както досега е правил. Наложило се да потърси медицинска помощ, но загубил цели 24 часа, преди да се обади на лекар.

Това било фатално за мъжкото му достойнство, защото въпреки усилията на лекарския екип, не успели да го спасят.

Медиците от болницата Western Health Footscray, Мелбърн, Австралия, които го лекували, се опитали да грабнат  хванат трите батерии с помощта на форцепс, но това само задълбочило проблема, тъй като батериите потънали още по-навътре в уретрата, съобщава "Телеграф".

Арестуваха жена, отрязала пениса на бившия си приятел, опитал да я изнасили

Пред специализираното издание  Urology Case Reports, лекарите разказали, че пациентът „не понесъл процедурата и това е било изоставено“. След това те оперирали мъжа, докато той бил под обща анестезия и успешно отстранили батериите. За съжаление обаче, наложило се част от пениса на 73-годишния любовчия да бъде отстранена, тъй като по време на операцията се установило, че той е некрозирал.

Според обясненията им, батериите отделили корозивна течност, която, попадайки в тялото, изгаря тъканите и кръвоносните съдове в рамките на часове, причинявайки сериозни вътрешни увреждания и кървене. А това може да бъде фатално.

Оказало се, че уретрата на мъжа, чието име се спестява, била оцветена в черно.

Всяка от батериите също била покрита с „подобен на черен катран материал“ и органът на мъжа е претърпял „обширни“ изгаряния, допълват медиците. Наложило се оперативно да бъдат отстранени 8 см от достойнството на любовчията, както и част от уретрата му.

Той бил посъветван да не прави пълна реконструкция на пениса, която според медиците, ще отнеме девет месеца, „предвид сложността на нараняването му“.

Пишейки в списанието, лекарите разкриват, че случаят е първият, включващ батерии и отстраняване на уретрата.

Обсъждайки проблема с пъхането на разни стимулатори в уретралния канал, те отбелязват, че са попадали на жици, кости, прибори за хранене, дори термометри.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
9618 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
Aми сега кака Лeнкa кaк нa парапетa ще се чeпи

2024.02.16 | 15:12

5
Бравo Кирe тъпото да не си беше завирил 3 батерии сегa какa Лeнa двуцевкатa как щe сe чeпи на парапетa с пoвлин пишoк а Кириле Прoстo Кирo
това

2024.02.16 | 15:07

4
това част от зелента сделка ли е???? искал е да стане автономен. с нулеви въглеродни емисии
Рептилиньо

2024.02.16 | 12:40

3
Аз се опитах да си отрежа и двете ръце с моторна резачка, успях, но гадните лекари не успяха да ми ги върнат обратно!

2024.02.16 | 05:35

2
люляк, недей така, бе.

2024.02.16 | 00:08

1
Искaте луд сeкc за 3 чaса, силнa еpeкция, ярки оpгaзми, много cпеpмa и повишeн теcтoстеpон! Тaзи подoбpeна фоpмyла на Bиaгpа вече е бeзопаcна на всяка възpаст! Не пpопускайте шанса да направите ceкcа си незабpавим---> do.my/bluestone

Добави коментар

Водещи новини