"Да си го "слага" с когото си поиска": Бащата на Айлин Бобева взриви с думи

  • 17 март 2023 12:07

  • 61905
  • 5
"Да си го "слага" с когото си поиска": Бащата на Айлин Бобева взриви с думи
© Instagram
Слушай новината Слушай новината

Айлин Бобева определено знае как да прикове вниманието на един мъж към себе си. В "Ергенът" красавицата се бори с всички сили за Евгени Генчев, но на пътя ѝ се изпречва редовно нейната (уж) приятелка Валерия. 

Природозащитничката се появи неканена на последното парти. Развали настроението на всички, но най-вече това на Айлийн, която спечели баскетболна игра. Въпросната надпревара бе между два женски отбора, а спечелилите отидоха на среща с Евгени.

Гореща среща в "Ергенът": Евгени и Айлин се награбиха

Физиономията на Айлин се промени рязко, след като видя, че Валерия се е измъкнала от вилата, за да се види специално с Евгени. Междувременно преди дни се появи клюка, че Айлин Бобева била гадже с фолк звездата Меди. Слухът бе породен от снимки на Айлийн, на които тя е в неговата компанията. Фотосите са публични и качени в Instagram страницата на моделката, която е имала професионални отношения с Меди. Родни таблоиди обаче писаха, че двамата излизали заедно. Всичко това доведе до бърза реакция от страна на Ресми Бобев, бащата на Айлийн.

Ресми сподели новина със следното заглавие: "Лъсна срамна тайна на Айлийн от "Ергенът", а вътре се твърди, че мацката имала романс именно с Меди. Пише също така, че Ресми, който е и преподавател по физическо възпитание, имал сериозна разправия с деветокласник, който го обиждал Рес. Всичко стиганало до съд! В съдебното решение на районния съд в Пирдоп било отбелязано, че 14-годишният по онова време Тошко казал "унизителни за честта и достойнството на своя учител думи, като го нарекъл публично "госпожо", с което му нанесъл обида", се твърди още във въпросната публикация. Историята станала по-заплетена, защото ученикът и родителите му също се заели да съдят Ресми за лека телесна повреда. Показали и запис от училищните камери.

Ето точните думи на бащата на Бобева, споделени във Facebook, които публикуваме без редакторска намеса:

"Кое всъщност е "срамната"тайна,че баща ѝ е "пребил" ученик на ,който му липсват първите седем,който псува и заплашва Учителката си в час и се заканва на Учителя си, че ако го хване на суплес, ще му счупи врата... или, че тя се е снимала с "ром", та даже са и излизали на "среща". Или вашето съществуване зависи от това какви "тайни"ще "разкриете", или в животеца ви нищо интересно не се случва. Бива да сте жилти, но вие кафявеете, та и намирисвате, бре!!! А и да ви успокоя. Дъщеря ми е на 23... скоро ще навърши 24 г. Здрави, та може да си го "слага"с когото си поиска ".

Последвайте канала на

Теодора Павлова
61905 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
Валерия

2023.03.23 | 18:48

5
Тя е близначка на Мира фолкпевицата

2023.03.20 | 23:29

4
МАХНЕТЕ ВСИЧКИ СПЕЙСОВЕ, ЗА ДА НИ ОТКРИЕТЕ ПРОСТО МАХНЕТЕ РАЗСТОЯНИЯТА И ЕЛАТЕ ДА СЕ ЗАБАВЛЯТЕ С НАС ВЕЧЕ СМЕ В СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ НАД 4800 ФЕНА ПОДКРЕПЯТ ДНЛ ФЕНТЪЗИ И ЗАПОЧВАТ ДА ПЕЧЕЛЯТ НАГРАДИ ЕЛАТЕ ДА СЕ ЗАБАВЛЯВАТЕ С НАС ! F A N T A S Y D N L N . F R E E . B G

2023.03.17 | 13:31

3
Ергенът е легална програма за проституиране

2023.03.17 | 13:08

1
АМ ЧИ ТО САМО МАСТИИ В ТАА ПОМИЯ , БЕ.
JivkA Penkova

2023.03.17 | 13:13

2
Mnogo vqrno

Добави коментар

Водещи новини