Красавица избяга от садо-мазо канибал, искал да ѝ хапне ребрата

  • 25 януари 2023 14:06

  • 14484
  • 4
Красавица избяга от садо-мазо канибал, искал да ѝ хапне ребрата
© Instagram
Слушай новината Слушай новината

Американският тенисист Томи Пол се класира за първия в кариерата си полуфинал на турнир от Големия шлем, след като на четвъртфиналите на Australian Open елиминира сънародника си Бен Шелтън. За място на финала той ще спори с големия фаворит за титлата Новак Джокович.

Вероятно причината за успешното представяне на 25-годишния американец е подкрепата, която получава от майка си Джил Макмилън и своята половинка Пейдж Лоренц. Гаджето на Томи бързо привлече вниманието на камерите на кортовете в Австралия заради красотата и русите си коси. Самата тя се пусна в социалните мрежи от плажовете в Мелбърн, като дори публикува снимки без горнище на бански.

Германски канибал остава в затвора

Двамата започват връзката си през октомври 2021 г., но рядко се показват заедно в публичното пространство и за отношенията им не се шуми в медиите. Любопитното е, че откакто са заедно, кариерата на Томи Пол тръгва нагоре. Само месец след началото на връзката той печели единствената си за момента титла от АТР – в Стокхолм.

Преди блондинката, която утре ще навърши 25 години, той излиза в продължение на години и половина с Кики Пасо. Отношенията им достигат своя край малко преди тенисистът да се запознае с Пейдж Лоренц. Самата тя пък тъкмо е прекратила връзка с телевизионната знаменитост Тайлър Камерън, с когото успява да се отскубне от ужасяващите преживявания на отношенията си с актьора Арми Хамър. Пейдж се оплаква, че холивудската звезда я тормозел със садо-мазо секс, при който издълбал с нож първата буква от името си върху кожата в интимната област на блондинката.

Лоренц твърди, че е била ужасена от намеци за канибализъм от страна на Хамър, който искал от нея да си премахне долните ребра, за да може да ги опуши, сготви и изяде. Пейдж Лоренц е родена на 26 януари 1998 г. Тя е популярен инфлуенсър, като само в „Инстаграм“ има над 400 000 последователи. Освен това има собствена марка за ежедневно домашно облекло. Води и собствен подкаст, пише "Блиц".

Последвайте канала на

Теодора Павлова
14484 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2023.01.28 | 20:11

4
МАХНЕТЕ ВСИЧКИ СПЕЙСОВЕ, ЗА ДА НИ ОТКРИЕТЕ ПРОСТО МАХНЕТЕ РАЗСТОЯНИЯТА И ЕЛАТЕ ДА СЕ ЗАБАВЛЯТЕ С НАС ВЕЧЕ СМЕ В СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ НАД 3000 ФЕНА ПОДКРЕПЯТ ДНЛ ФЕНТЪЗИ И ЗАПОЧВАТ ДА ПЕЧЕЛЯТ НАГРАДИ ЕЛАТЕ ДА СЕ ЗАБАВЛЯВАТЕ С НАС ! F A N T A S Y D N L N . F R E E . B G
Ганьо

2023.01.25 | 18:22

3
А коги му яде реброто не рива, а сеги он като сака да руча ребро бега.

2023.01.25 | 14:59

2
Искам да правя секс с нея.

2023.01.25 | 14:15

1
Това от коя долнопробна медия го преписахте?

Добави коментар

Водещи новини