Звезда на Disney се преквалифицира в актьор във филми за възрастни

  • 23 януари 2023 14:25

  • 2476
  • 1
Звезда на Disney се преквалифицира в актьор във филми за възрастни
© Инстаграм
Слушай новината Слушай новината

Животът се върти, всичко се променя и след като от невинната Хана Монтана получихме палавата Майли Сайръс, която ближеше големи работнически чукове по гащи в едно видео – вече нищо не може да ни учуди. Е, още една звезда на Disney Channel реши да ни шокира брутално, като от Зийк в Wizards of Waverly Place се превърна в секс машина във филмчета за възрастни, пише каналът Vbox7.

Дан Бенсън, който беше звезда на Disney постигна голям успех, публикувайки пред своите близо 200 хиляди последователи в TikTok всичко за своето влизане в порно индустрията. Това се наложило след като преди години голи снимки на Дан изтекоха в интернет пространството и след като всичките му опити да ги изтрие оттам се оказаха неуспешнi. Така той решил решил да превърне дефекта в ефект.

PornHub разкри най-търсените секс пози

„Накрая реших, че след като така или иначе всички са видели голото ми тяло е време да направя пари от това“ – сподели Бенсън. Във видеоклип към последователите си Дан казва, че от началото на кариерата си през 2022 г. е създал много приятели и е постигнал голям успех в OnlyFans. 

Срещу $20 на месец любопитните фенове могат да се абонират за неговия канал в палавата платформа и да видят това божествено тяло, което вече е далеч от филмчетата за деца и тийнейджъри. Актьорът е много активен и в Twitter и Instagram, затова можете да видите и там какви ги върши, само че с дрехи. Желаем му успех и казваме, че Disney със сигурност отдавна не е това, което беше.

Последвайте канала на

Теодора Павлова
2476 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2023.11.10 | 11:34

1
нормално, по начало дисни е люпилник на злото и произвежда всякакви отпадъци, по-натам рядко заболяване и ранна смърт от наркотици. Класика.

Добави коментар

Водещи новини