Заплахи и мъчения: Порно трагедиите, които разтресоха 18+ индустрията

  • 02 декември 2022 15:26

  • 22475
  • 11
Заплахи и мъчения: Порно трагедиите, които разтресоха 18+ индустрията
© Facebook
Слушай новината Слушай новината

Порно индустрията е преди всичко бизнес, в който има милиони долари. Актьорите в розовите филми са често хората, които страдат най-много от работата, която сами са избрали.

Едни се забавляват, но други изпитват върху себе си неща, които не биха искали да се случат и на най-големите им врагове. Не, не става въпрос за сексуални изживявания, а чисто психологически. В последните години починаха няколко порно звезди, а това провокира доста въпроси, свързани със средата на работа и напрежението, на което са подложени част от жените (предимно) в бизнеса.

В края на 2021 г. почина порно звездата Джоуи Рей, който се самоуби. Причините така и останаха неизяснени, но той се радваше на сериозна популярност в секс индустрията, а всички го описаха като сърцат човек. Малко след това последва и друга странна смърт.Няколко дни по-късно Дакота Скай сложи край на живота си в каравана. Известно е, че Дакота се е самоубила със свръхдоза, а преди това изпадала често в депресии и меланхолии.

Близък до Дакота сподели преди британски таблоид, че много от момичетата в порно средите са подложени на постоянен тормоз. "В порно индустрията момичетата минават през много емоции. От възхваляване до тотално унижаване, подценяване и други неща, които смачкват по-лабилните", казва приближеният до Дакота.

Лелята на Дакота твърди, че племенницата ѝ е била подложена на тормоз от страна на друга порно звезда. Всичко се случило седмици преди смъртта на Дакота, а според лелята било доста подозрително.

Порно звездата Уенсдей Найт почина на 31 година това лято, но различни таблоиди писаха, че причините около смъртта са все още неясни. Брюнетката почина на 18 юни т.г. в Лас Вегас, но за смъртта на актрисата се разчу в началото на юли месец, когато New York Post съобщи за трагедията. 

Мистерията около смъртта на топ порно звезда се заплита

Швейцарката Джоси Блек, която определя себе си като предприемач в бизнеса за възрастни, сподели преди време, че индустрията е пълна с психопати. Е, в такъв случай защо си в тази сфера на дейност, но това е друг въпрос. 

Джени Лий, която също е популярна в индустрията, бе открита да живее на улицата преди години, а това шокира мнозина. По-късно стана ясно, че Джени е била наркозависима и подложена на огромен стрес. За подобно нещо сподели Миа Халифа в подкаст. Тя заяви, че че актрисите подписват ужасни договори, които ги обвързват за години напред. "Това поставя момичетата в доста затруднено положение и не могат да се откъснат с години", каза още бившата порно звезда, пише каналът Vbox7.

Последвайте канала на

Novini.bg
22475 11

Свързани новини

Коментари 11

Добави коментар
снимка, видеоклип , гугъл

2022.12.05 | 05:30

10
ДАВАМЕ ДУМАТА гост Надежда Доичева "Катастрофи в София" / TVMEDIA ... Тая убавицата надка че така , като я гледам на клипо също е брутално грозен мъж но от женски произход.
Перник, ж.к. Изток, бл.64

2022.12.05 | 05:30

11
Абе некаков се правил на жена, че грим и т.н. ама като се погледнал у огледало си рекъл абе не изглеждам много добре за жена ама спокойно че бил виждал и по грозни жени.
Перник, ж.к. Изток, бл.64

2022.12.05 | 04:47

8
Красотата е изключително важна, но за щастие все още е нещо субективно. Лесно можеш да наречеш някого грозник, но не знаеш дали утре той няма да впечатли именно с особената си визия, която ти си отхвърлил. За килограмите пък да не говорим. Преди години, когато пищните бедра не са били на почит, както днес, редица знаменитости е трябвало да понасят зверски унижения, за да се впишат в рамките на шаблоните за красота, налагани от индустрията.
Перник, ж.к. Изток, бл.64

2022.12.05 | 04:48

9
Не знам ама знам за един б.а.т.а.л а он е точно над мен. Я такова съвършенство за брутално грозна жена все още не съм срещал. Б.а.т.а.л - Много г.р.о.з.н.а жена, д.е.бела, противна. Тоя батал живее точно над мен я съм на вторио етаж а он е на третио етаж.

2022.12.02 | 21:56

4
Със сигурност е стресово всеки ден различен е-бач да ти го набива с всичка сила и да се празни с теб.

2022.12.04 | 21:53

7
А га яде кифтетата как е? Белото и то е цифра...
а

2022.12.02 | 15:33

1
Едва ли някоя от жените изпитва кеф докато я сексят. Вероятно и извън филмите е така. То като гледам и на мъжете им е зор, сигурно им е писнало... та са лишени от едното удоволствие в живота. Имат лесни пари, но нямат за какво да живетя
Иван

2022.12.04 | 21:16

6
Да се разбира, че Вие живеете само за това?

2022.12.02 | 22:24

5
АБСТРАХИЙРАЙТЕ СЕ ОТ ТОВА И МАХНЕТЕ ВСИЧКИ СПЕЙСОВЕ„ ЗА ДА НИЕ ОТКРИЕТЕ ПРОСТО МАХНЕТЕ РАЗСТОЯНИЯТА И ЕЛАТЕ ДА СЕ ЗАБАВЛЯТЕ С НАС НИ ПОСЕТЕТЕ ПЕЧЕЛИ РЕАЛНИ ПАРИ ОНЛАЙН! F A N T A S Y D N L . F R E E . B G
Sarbeca Z

2022.12.02 | 18:09

2
Смърт за ку.рвите
Ку.рва

2022.12.02 | 18:25

3
Педерас

Добави коментар

Водещи новини