Най-красивата порно звезда се оплака: Всички ме гледат, а на живо ме обиждат

  • 01 декември 2022 10:51

  • 18752
  • 2
Най-красивата порно звезда се оплака: Всички ме гледат, а на живо ме обиждат
© Инстаграм
Слушай новината Слушай новината

Често наричат 26-годишната Адела Дейнджър най-красивата порно актриса. И има защо. Тя е естествена, с нежни черти и изкусително излъчване, нямащо нищо общо с онова пошлото на нейните колежки. 

Но и на Адела не ѝ е лесно. Да, тя е милионерка. Да, тя е една от най-вървежните в жанра, но въпреки всичко ѝ е трудно. Защо? Ами заради професията ѝ! 

Порно звезда засне сцена със своя кумир: Боже господи, най-накрая!

"Разбирам как работи обществото. То промотира наркотиците и насилието, както и секса. Но, ако си част от индустрията, вече си недостойна. Наричали са ме с ужасни епитети. Много врати се затварят, когато хората разберат, че съм порно актриса", разказва тя. 

Въпреки това, обаче, Адела не може да се оплаче от липса на възможности. Тя има милиони последователи в социалните мрежи, а в банковата си сметка - над 3 млн. долара.  Тези доходи идват и от моделстване. Актрисата се снима в 6 поредни колекции на кецовете на Кание. Към момента, освен че се снима във филми за възрастни, и продуцира такива. А като продуцент има важна мисия.  "Много искам да накарам момичетата да се чувстват добре и уверени, да правят хубав секс и да се забавляват", споделя тя. 

Императорът на порното Роко Сифреди обяви през сълзи: Напускам индустрията, този път наистина

Но мечтите на Адела не свършват. Днес тя мечтае за Холивуд, но това не е така лесно. "Когато хората разберат с какво съм се занимавала, всичко приключва. Иска ми се един ден като видят биографията ми, да ме уважават".

Последвайте канала на

Novini.bg
18752 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2022.12.01 | 20:22

2
АБСТРАХИЙРАЙТЕ СЕ ОТ ТОВА И МАХНЕТЕ ВСИЧКИ СПЕЙСОВЕ„ ЗА ДА НИЕ ОТКРИЕТЕ ПРОСТО МАХНЕТЕ РАЗСТОЯНИЯТА И ЕЛАТЕ ДА СЕ ЗАБАВЛЯТЕ С НАС НИ ПОСЕТЕТЕ ПЕЧЕЛИ РЕАЛНИ ПАРИ ОНЛАЙН! F A N T A S Y D N L . F R E E . B G

2022.12.01 | 19:23

1
На едно лайно,колкото и захар да му сложиш торта "Сахер" няма да стане

Добави коментар

Водещи новини