Затворнички забременяха след секс с трансджендър в САЩ

  • 14 април 2022 14:04

  • 16449
  • 2
Затворнички забременяха след секс с трансджендър в САЩ
© Pixabay
Слушай новината Слушай новината

Две жени забременели след секс с трансджендър затворници в единствения женски затвор в Ню Джърси. Бременните жени, чиито имена не се споменават, излежават присъди в Edna Mahan в Клинтън. Шефовете на мястото за лищаване от свобода казаха, че и в двата случая половият акт е бил по взаимно съгласие. По случая тече разследване, съобщава "Дейли Мейл", цитиран от Нова телевизия. 

Не е ясно дали жените са правили секс с един и същ транссексуален затворник, или с двама различни. Не е ясно и в кой етап на бременността са и дали планират да родят децата. 

В Edna Mahan лежат общо 27 транссексуални и общо над 800 жени. Миналата година поправителното заведение започна да настанява транссексуални жени, включително такива, които все още не са се подложили на операция за смяна на пола. Това се случи като част от споразумение след дело, заведено от трансжена и Американския съюз за граждански свободи (ACLU) в Ню Джърси. Жената твърдяла, че е била принудена да живее в затвори за мъже в продължение на година и половина. В крайна сметка Соня Доу получила 125 000 долара обезщетение и 45 000 долара за съдебни разноски. Освен това магистратите решили да не й налагат никакво наказание във връзка с нападение, извършено в затвор през май 2019 г.

Обръщение към третия пол - хит в мрежата (видео)

Синдикатът, представляващ служители на затвора, осъди политиката, позволяваща на транссексуални жени да бъдат затваряни в Edna Mahan. „Ние се противопоставихме на тази промяна в политиката, вярвайки, че това ще бъде пагубно за затворниците и ще причини допълнителен стрес на нашите полицаите, назначени в тази институция“, каза президентът на съюза пред NJ.com.

Последвайте канала на

Теодора Павлова
16449 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2022.04.17 | 09:28

2
Трансджендър, но му се такова с жени.
Обърка се

2022.04.14 | 15:57

1
обърка се света, кой жена, кой мъж,кой кум, кой сват, кой на булката брат.

Добави коментар

Водещи новини