Жена се разходи по еротично бельо на оживена улица, отнесе глоба

  • 13 октомври 2021 14:31

  • 28916
  • 4
Жена се разходи по еротично бельо на оживена улица, отнесе глоба
© Инстанграм

Властите във втория по големина град в Колумбия, Меделин, се самосезираха, след като в социалните мрежи се появи видео от възмутени граждани, на което се вижда как мъж се разхожда по една от най-оживените търговски улици на града, придружаван от полуголата си приятелка.

Именно оскъдното ѝ облекло предизвика вълна от недоволство, което стигна до кмета на града Даниел Кинтеро, който от своя страна поиска въпросният мъж, холандец по националност, да бъде незабавно депортиран в родината си.

Настоявам миграционните служби веднага да се заемат със случая и да депортират този човек, който опетни имижда на града ни и имижда на всички жители на Меделин, заяви Кинтеро във видеообръщение в социалните мрежи.

Жената, която бе облечена само по предизвикателно бельо и черен чорапогащник, имаше и каишка около врата си, с която бе водена от холандския гражданин, докато се разхождаха миналия петък в квартал "Провенса".

Търговците на улицата осъдиха провокативното поведение на двойката, коментирайки, че подобно отношение накърнява имиджа на града и може да навреди на туризма, който вече пострада достатъчно от пандемията.

От местната полиция заявиха, че жената е била глобена за непристойно поведение и проява на ексхибиционизъм, който "предизвикал смут в обществото", информира агенция EFE.

По-късно се разбра, че името на жената е Алеха Торес и се препитава като модел. Тя оправда поведението си, като подчерта, че по никакъв начин не е нарушила законите в страната, нито е упражнявала форма на ексхибиционизъм.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aleja Torres (@soytorres3)

Все пак Торес обеща, че повече няма да прави подобни прояви в обществото, настоявайки, че разходката ѝ по бельо е било "професионален ангажимент" като модел.

Novini.bg
28916 4

Коментари 4

Добави коментар

2021.10.13 | 17:13

1
Как ми се иска да я пенетрирам.
Aко иска да си пенетрира дитето

2021.10.14 | 14:44

4
Във вестник стършел пише че възрастта не е порок!

2021.10.13 | 17:47

2
За жалост, ще "пенетрираш" само двете си юмручета. Домашни нямаш ли бе, сополанко?

2021.10.13 | 19:01

3
OOOOOOOOOO котьоооооооо

Добави коментар

Водещи новини