Проучване установи: гледането на порно е полезно за жените

Резултатите от ново изследване показват, че жените, които гледат повече порно, се радват на по-задоволителен сексуален живот, включващ по-интензивни и по-чести оргазми, пише в. "Дейли стар".

Сред ползите от филмите за възрастни за представителките на нежния пол е и по-лесното възбуждане както по време на секс с партньор, така и при самозадоволяване.

Изследването, публикувано в сп. "International Journal of Environmental Research and Public Health", е обхванало 2433 жени от САЩ и Унгария, които анонимно са отговаряли на въпроси, свързани със сексуалния им живот. Резултатите показват, че по-честото гледане на порно се свързва с по-лесно възбуждане, по-малко затруднения в достигането до оргазъм, и по-редовни и интензивни оргазми при самозадоволяване.

Порното е вредно за мъжкото здраве, установиха учени

Ползите при секс с партньор включват по-лесно възбуждане и повече време за достигане до оргазъм.

Проучването оборва широко разпространеното схващане, че жените, които гледат повече порно, са по-нещастни във връзките си, както и че филмите за възрастни влияят неблагоприятно върху сексуалните отношения между партньорите, отбелязва авторът му Шон Макнабни.

Коментари

 1. 2020.07.31 | 13:57
  Мълчиш, и аз мълчах лорче много мълчах и виждам че работата или с много е.б.ъ.н ще стане или с най лошото, втория вариант не го препоръчвам обидно ми е да го прилагам! Дано се освестиш.
  1. 2020.08.01 | 10:48
   ...изповед на малката пи'шка
 2. 2020.07.31 | 13:35
  лорче лангата не е голяма но ще те задоволи!
 3. 2020.07.31 | 13:19
  Лорче гледаш ли керестето ?
 1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

18+

още

Анкета

Пиар ли е връзката на Алекс и Дани?

Пиар ли е връзката на Алекс и Дани?

Избрано от Интернет