Италианец удуши двете си деца и се самоуби

Четиридесет и пет годишен италианец уби двете си деца, а после се самоуби, предаде АНСА.

Драмата се е разиграла в Марньо в провинция Леко в областта Ломбардия. Семейството на Матео Бреси било от Милано, но имало и апартамент в Марньо. Бащата отвел двете си деца, момче и момиче близнаци на 12 години, в жилището и ги удушил. После се самоубил, скачайки от мост в градчето Маджо ди Кремона.

Мъж отвлече автобус с ученици в Италия и се опита да го подпали

Първа труповете на децата открила майка им, която получила тревожен есемес от съпруга си, че повече няма да ги види и пристигнала панически от Милано.

В профила си в социалните мрежи бащата публикувал снимки на себе си и усмихнатите си деца и написал "С моите деца сме заедно завинаги".

Мотивите за престъплението не са ясни. Съседи на семейството са потресени от случилото се.

Коментари

 1. 2020.06.28 | 14:15
  Мир на Душите на децата ! Явно нещо се е почуствал застрашен от жена си ,че ще го напусне и няма да му дава да види децата си и по сегашните силно Демократични Семейни закони ,мъжете са напълно зависими от прищявките на вече Много Силните и Законово жЕНИ ,нещата понякога се обръщат в подобни трагедий . По никакъв начин Не одобрявам постъпката на бащата .
  1. 2020.06.28 | 14:59
   Това изобщо не е причина да направи тайова чудовищно нещо. Човек се отказва от собствения си живот за децата си. А да им наврени е завършен егоизъм и безчувственост. Няма оправдание за такова злодеяние.
 2. 2020.06.28 | 13:37
  Лудница по света. Да пази бог децата си и да са силни психически. Хляб без кора няма, но много... Казват... Нямаш пукнат лев... И си слагаш я въжето, я пишов, я язовир с много вода. Има смучаи в БГ, младо се хвърли във в. Вода и удави... Друга си хвърли детето, друг пропадна дъски счупени... Водата да се мятат, за друг пемер не става... Оълно е с водорасли обрасла и кой мине я бутилки, кво има изхвърля. Всичко идва от немотията и още по зле ще става.
 3. 2020.06.28 | 13:33
  Убил ги е да не ги убие ковида
 4. 2020.06.28 | 13:22
  ебaси боклука
 1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

18+

още

Анкета

Бихте ли уголемили устните си?

Бихте ли уголемили устните си?

Избрано от Интернет