Мъже на токчета са хит на нощна София

Мъже на токчета са хит на нощна София. Екстравагантните танцьори с дамски обувки и кожени облекла са все по-търсени из заведения и клубове, а новата мода завладява постепенно цялата страна!

Един от представителите на тази зараждаща се скандална професия е Алейдин Алиев. Страстта му към танците идва още докато е на 10 години, като не спира да танцува през целия си живот.

Идеята да се качи на токчета идва съвсем спонтанно преди месеци, когато репетира със свои колежки за клубно шоу.

Нощна София гъмжи от проститутки (снимки)

"Веднъж излязох на токчета на сцената ей така, съвсем спонтанно, и то взе че се хареса на публиката и на управата на заведението", разказа пред в. "България Днес" Алиев. Танцьорът разкрива, че работата на клубен артист е добре платена у нас, а това е професия мечта, която винаги е искал да упражнява. За пърформансите му освен дамски токове е необходимо и по-провокативно облекло, което Алейдин не отказва да облече. То включва чорапогащи, къси панталонки, кожени облекла, корсети и изрязани бодита.

30-годишният мъж, родом от габровското село Кормянско, признава, че семейството му се гордее с постиженията му и го подкрепя.

Афинитетът ми към токчетата е моята подбуда. Невинаги са удобни сценичните и екстравагантни костюми и особено токчетата с по-висок ток от стандартните 15,5-16 см. Най-високите токчета, на които съм танцувал, са 22 см. Имам желание да опитам на 30 см и скоро мисля да си поръчам такива. Не ми се налага да свиквам, ходя от дете на токчета. Първите бяха мамините. Още ги помня", разкрива Алейдин.

Когато не е на сцена, той обува нормални кецове и ниски обувки.

"Професията не определя сексуалността, това са две различни неща. Трудно ми е да определя сексуалността си, понеже и аз все още не съм я открил. Чувал съм, че има неопределен брой сексуалности в света", казва той и допълва, че е обвързан от осем години.

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

18+

още

Анкета

Одобрявате ли новото гадже на Тита?

Одобрявате ли новото гадже на Тита?

Избрано от Интернет