Служител на ГРУ изнасилвал щерка. Гонил духове от нея

  • 17 декември 2019 16:15

  • 12767
  • 7
© Getty (архив)

Разтърсваща история от западното руско село Химози разказа лайф.ру.

Федералният следствен комитет днес е съобщил за ареста на 46-годишен жител на района Гатчина, близо до Санкт Петербург. До задържането на Андрей Бовт се е стигнало след като тринадесетгодишнината му дъщеря е успяла да избяга и да разкаже за това как е била изнасилвана от баща си. Служителите на реда, след като чули разтърсващите показания, са влезли в жилището, обитавано от Бовт и неговото семейство.

Руски историк разчлени любимата си, но бе твърде пиян, за да го прикрие

Домакинът първо се е представил като високопоставен агент на Главното разузнавателно управление (ГРУ) и заплашил хората с оръжие. До кървава развръзка не се е стигнало, защото той бързо е бил обезвреден и закопчан. Бовт казал пред разследващите, че щерка му е била обладана от зли духове и той се е опитвал да ги изгони с полови контакти. На въпрос кога е започнал да упражнява екзорсизма, той е отговорил: Преди седем години.

Институцията е публикувала и видео. На кадрите са били запечатани мизерните условия, в които са живеели Бовт, жена му, която му се е падала първа братовчедка, и петте им деца (три момичета и две момчета). Освен това в дома на "агента" на ГРУ е имало много единици оръжие и православни икони.

Руският историк-убиец е затрил още хора?

Съседи на Бовт са разказали, че той е бил много набожен. Андрей и семейството му посещаваха редовно църквата. "Той имаше някои странности и се обявяваше за наследник на императорската фамилия Романови. Заради това винаги сядаше на царския трон", е заявил  жител на Химози. Землището на селото до 1917 г. е било владение на царското семейство.

Друг жител на селото с малко над 400 души е посочил, че Бовт е бил сатанист.

На 46-годишния селянин са били повдигнати обвинения в системно изнасилване на малолетно лице, отвличания и незаконно притежание на огнестрелно оръжие.

Мъжът е бил пратен за преглед при съдебен психиатър.

Последвайте канала на

Валери Зайцев
12767 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар
боби

2019.12.17 | 17:14

4

Невярно заглавие, подвеждащо за аудиторията, която пише както винаги простотии!! Това е един псевдоагент на ГРУ, т.е. фалшив!! Сатанист!!

?

2019.12.17 | 19:15

7

Лайнар, ти откъде имаш информация, че другите ГРУ-паци не са сатанисти и изнасилвачи? Звездите ли ти го говорят?

Валери Иванов

2019.12.17 | 18:23

5

Русия е велика държава.Никога не е била пред разпад.Русия е по велика от всички останали.

к

2019.12.17 | 18:36

6

Очевидно. Нали?

Крум Усаински-Крупник

2019.12.17 | 17:00

3

Цървули!!!Това е ежедневието в Рускенефа,обитаван от Недоеволюирали,Алкохолизирани,Генетичноувредени и Наследственообременени,Сибирско-Азиатски Дегенерати!!!Ура и Слава!!!

Антируснак

2019.12.17 | 16:28

1

Братушките на БСП, АБВ, "Движение 21", "Атака" - руски психопати и отрепки. Русия е пред разпад, защото населението и е тотално деградирало.

Антируснак

2019.12.17 | 16:36

2

ГРУ-паците не могат да трепят врагове в Европа и Америка и сега враговете им са в Русия. Готови са за разпад след самоунищожение.

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини