Руски полицаи спасиха детеубиец от линч

  • 11 октомври 2019 10:33

  • 1262
  • 1
© Getty (архив)

Сблъсъци между жители на Саратов и полицаи е имало тази нощ пред управление на Министерството на вътрешните работи в централния руски град, предаде ТАСС.

Баталните сцени са били предизвикани от новина за ареста на мъж във връзка с убийство на деветгодишно момиченце. Тялото на изчезналото преди два дни дете, наречено Лиза Кисельова, е било намерено вчера в околностите на пристанището на река Волга. След няколко часа пазителите на реда са обявили за задържането на 35-годишния Михаил Туватин, срещу когото е имало няколко дела за блудство с непълнолетни лица. По информацията на медиите мъжът си е признал за извършването на престъплението и заявил, че момиченцето го е нагрубило.

Данните за задържането на мъжа  са се разпространили бързо сред жителите на Саратов и пред управлението на полицията, където е бил вкаран детеубиецът, са се събрали десетки души. По-буйните демонстранти са се опитали да нахлуят в участъка, за да линчуват Туватин. Охраняващите управлението полицаи и притекли се на помощ техни колеги са употребили сила. В резултат на сблъсъците няколко души са получили леки травми.

 

Последвайте канала на

Валери Зайцев
1262 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Веселин Василев

2019.10.12 | 10:16

1

Да бяха го пречукали!!!

Добави коментар

Водещи новини