Гледането на женските гърди удължава живота на мъжете

  • 11 юни 2019 16:06

  • 25143
  • 0
Гледането на женските гърди удължава живота на мъжете
© Pixabay

Може би привлекателността на пищните женски гърди се свързва не само с репродуктивния потенциал на техните притежателки, но и с терапевтичното въздействие чрез съзерцанието на женски гърди от мъжете.

Немски учени наблюдавали 200 мъже в продължение на пет години и се оказало, че тези, които се наслаждавали да гледат красотата на едрогърди красавици, имат по-ниско кръвно налягане, нормален пулс и са по-малко склонни към сърдечни заболявания в сравнение с тези мъже, които не гледат ежедневно женски гърди.

Д-р Карън Уедърби, който е провел изследването, пише в работата си следното: „Само 10 минути наблюдение на красиви женски форми са еквивалентни на 30-минутна аеробна тренировка. Сексуалната възбуда подобрява сърцето и кръвообращението. Несъмнено гледането на женски гърди прави мъжете по-здрави – по няколко минути ежедневно гледане намаляват риска от инфаркт наполовина. Ние сме уверени, че средностатистическият човек може да удължи живота си за четири до пет години, възхищавайки се на женските гърди.”

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
25143 0

Свързани новини

Водещи новини