10-те най-зли реплики след секс

  • 07 декември 2016 15:32

  • 10770
  • 0
10-те най-зли реплики след секс
©

Положителните качества от редовния полов живот могат да бъдат толкова много, че практически нямаме толкова редове, за да ги опишем всичките.

И докато мъжете могат да бъдат изключително искрени и никога да не симулират оргазъм, за разлика от ЖЕНИТЕ, решихме да покажем някои от най-страшните реплики, които една жена може да сподели в леглото. В такъв голям мащаб е необходимо да използваме знанията на науката и учените от БАН и с тяхна помощ представяме ужасите, които нежните ѝ устни (горните) могат да прошепнат:

10. Това ли беше?

След кратко разглеждане беше установено, че изрекълата тези думи е и повелителката на пещерата. С нея мъжът се чувства като човек, който паркира колело "Балкан" в самолетен хангар, хвърлящ тиквичка в конферентна зала и още много други подобни. Започни да се притесняваш, ако същото те дебне и зад врата номер две!

9. На Пешо е по-голям!

Нито един мъж не обича сравненията, още повече, че ти имаш по-красиви очи, отколкото Пешо, ама това е съвсем друга тема. Ето така се ражда домашното насилие, ако някоя дама наистина се чуди!

Останалите реплики прочети тук.




 

Последвайте канала на

Филип Епитропов
10770 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини