Забравете за Амстердам, Токио е столицата на секса

  • 05 октомври 2016 13:04

  • 16581
  • 1
Забравете за Амстердам, Токио е столицата на секса
©

Япония е страна, която ще изчезне, защото мъжете все по-рядко имат време да правят секс. Японските учени дори изчислиха след колко години ще могат да кажат, че страната им ще бъде изгубена.

И това е тъжната част, след като Япония дава сериозно количество модели на модния подиум, както и достатъчно порно (китайците сякаш печелят най-много от него). Япония печели около 85 милиарда долара от порно, но демографският им срив показва, че няма много ефект (знаем, че ДНК материалът няма никаква стойност в гърлото или ректума).

Има едно нещо, което Япония предлага на всеки турист, клуб, в който всяка фантазия може да се сбъдне. Това означава, че най-накрая ще получите точно това, което бихте поискали за парите си. Срещу определена сума ще имате достъп до лекарския кабинет, където да накажете лошата докторка, най-накрая да си го върнете на катаджийската за всички фишове или просто да изкарате няколко полета с всички стюардеси. Очевидци разказват, че червените фенери са като "Виенско колело" пред клубовете на Токио.

Прочети повече ТУК

Последвайте канала на

Novini.bg
16581 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
опорна точка

2016.10.25 | 13:59

1
Да се внушава :" Лошо Седларов - западно влияние"!! Ай тролчета...

Добави коментар

Водещи новини