5-те най-странни обекта открити във вагината (18+)

  • 23 ноември 2015 11:40

  • 117149
  • 0
5-те най-странни обекта открити във вагината (18+)
©

Соловите полови забавления са нещо абсолютно нормално в днешно време. Вярваме в човечеството и се надяваме, че никой не заплашва децата си със слепота, защото са започнали да мастурбират. Колкото и приятно да е това човешко занимание, то не остава без рискове.

В едно скорошно риалити стана ясно, че някои лекари са готови да нарушат конфиденциалността между пациент и лекар, споделяйки някои много странни обекти, които са успели да извадят от някои пациентки. Винаги сме знаели, че жената никога не може да знае какво се случва с нейната вагина. Дали е възпаление, дали са гъбички или изгубен предмет, никой не може да знае. В следващите редове ще споделим някои интригуващи истории на гинеколозите, които все пак ще запазят името на жертвата в тайна, но не и издънката!

5. Бутилка с урина

Защо е била там? 20-годишна жена от Флорида била на пробация и трябвало да мине проверка за употреба на наркотици. Дамата имала много слаби ангели и очевидно е употребила забранените субстанции. Тук дошла и гениалната идея - бутилка с "чиста" урина, която можела да мине теста. Дамата използвала много малко шише, което напъхала в себе си и гордо тръгнала към болницата. Гениалният план се провалил, защото охраната използвала рентгенов скенер като предпазно средство и проверка за оръжие. В дамата не са открити опасни предметни, но бутилката с урина веднага направила впечатление.

Повече четете тук

Последвайте канала на

Novini.bg
117149 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини