Свиха рецепта за голям пенис

  • 07 ноември 2014 07:55

  • 7077
  • 1
Свиха рецепта за голям пенис
©

Научен труд, посветен на темата за уголемяване на мъжкия полов орган, е изчезнал от луксозен хотел в Равда. Автор на уникалният метод е урологът от сирийски произход д-р Надер Ал Халил.

Според него, научният труд няма да помогне на крадеца, защото той трябвало да може да чете и между редовете.

„Няма как да приложи на практика описаното в труда ми, защото това, което в него липсва, е в моя ум и в ръцете ми. В Равда бях на научна конференция по покана на Българския лекарски съюз. Тя се проведе от 1 до 2 ноември. Там се видяхме с моя научен ръководител проф. Панчев и дори се снимахме пред постера. Важните неща на него бяха обяснени, но на английски език. След кражбата извиках управителя на хотела, но той ми каза, че камерите не работили“, каза в „Здравей, България” по Нова Телевизия д-р Надер Ал Халил.

Методът му се различавал от класическия, при който възстановяването е много по-бавно и операцията носи голям риск за пациента, защото може да се наруши физиологичната и анатомичната структура на пениса.

Урологът заяви, че операцията за уголемяването на половия орган е много скъпа, а здравната каса не я покрива. От три до пет хиляди евро струва една такава процедура, уточни д-р Ал Халил.

Последвайте канала на

Novini.bg
7077 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
АХМЕД ДОГАН

2014.11.16 | 07:22

1
МОЯТА КУРВА воленуглу Е ДОВОЛНА ОТ РЯЗАНИЯ ЗА СЕГА

Добави коментар

Водещи новини