Цици се веят над Юксел

  • 11 юни 2014 12:17

  • 26979
  • 8
Цици се веят над Юксел
©

Гаф в жив ефир сполетя новинарската емисия на БТВ миналата вечер. Голи женски цици се вееха над главата на водещия Юксел Кадриев, докато той четеше поредната новина от изминалия ден, пише в. "Телеграф".

Насред информацията за най-важните събития от деня женски гърди с внушителен размер се появиха във фона на студиото. Докато водещият Кадриев чете новините, на монитор зад главата му се вижда ясно как жена с много едри гърди си сваля потника и заголва своите прелести. Няколко секунди след това същата дама започва да си мачка страстно циците.

Първи гафа забелязаха "Господари на ефира", които се пошегуваха, че няма да е лошо късната емисия новини на телевизията да има цензурирана версия. Новината за минути обиколи светските форуми, като повечето онлайн потребители се шегуваха, че най-вероятно някой от операторите е разтоварил напрежението преди емисията, но е забравил да превключи канала след началото на късните новини на медията. Други пък се шегуваха, че няма лошо във видяното, защото в последните месеци новините в България се тъжни, а тези кадри са развеселили зрителите.

Не стана ясно обаче каква е истинската причина за появата на голите цици зад главата на Кадриев. Загадка остава и как е реагирал СЕМ на създалата се ситуация.

Последвайте канала на

Novini.bg
26979 8

Свързани новини

Коментари 8

Добави коментар

2014.07.30 | 17:04

8
Добре че са били само цици, а не някой кур, бълващ сперма. Това щеше да е по-брутално.

2014.07.30 | 17:03

7
Срам! Да се хабят цицoндрите за едно хомо.
ха

2014.07.25 | 18:54

6
По яко щеше да е ако бяха показали на екрана отзаде ЕДИН ВЕЕЩ се х*уй като реклама на бтв. най корумпираната чекидийската телевизия.

2014.06.25 | 05:01

5
Е то зад него евгени минчев трябва да се "вее"ама толкова си моат от бтв
123

2014.06.24 | 13:21

4
#Проф. Мариана Евстатиева Горанова продава дипломи в ТУ-София. #Тя е откраднала милони от банките чрез хакерски атаки заедно с Филип Кереков. #Оставка. ▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒ ▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒░▒▒▒▒▒▒▓▓▓▓▓▓▓▒▒▒▒░▒▒▒▒▒▒▒ ▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▒▒▒▒▒▒▒ ▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▓▓▓▓▓▒▒▒▓▓▓▓▓▓▓▓▓▒▒▓▓▓▒▒▒▒▒ ▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓█▓▒▒▒▒ ▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓█▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓█▓▒▒▒ ▒▒▒▒▒▒▒▒▒▓▓▓▓▓▓▓███▓▓▓▒▒▒▓▓▒▒▓▓▓█▓▓▓█▓▒▒ ▒▒▒▒▒▒▒▒▓▓▓▓▓█▓▒▒▒▒▒▒▒░▒▒▒░░░▒▓▓██████▒▒ ▒▒▒▒▒▒▒▓▓▓▓▓██░░░░▒▒▓▒▒▒░░░▒▒▒▒▒▓██▓▓█▓░ ▒▒▒▒▒▓▓▓▓▓▓▓█▓░░░▒░▒▒▒▒░░░▒▓▓▓▒▒░▒██▓█▓░ ▒▒▒▒▓▓▓▓▓▓▓▓█▓░░░░░░░░░░░░▒▒▒▒▒▒░░████▓░ ▒░▒▓▓▓▓▓▓▓▓▓█▓░░░░░▒▒▒░░░░▒▒░░░░░▒██▓█▓░ ▒▒▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓█▓░░░▒▒▒░░░░░▒▒▒▒░░░░▓████▒░ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓██░░░▒▒▒▒░░▒▒▒▒▒▒▒░░▒█████▒▒ ▓▓██▓▓▓▓▓▓█▓▓▓▒░░░░░░▒▒▒▒▒▒▒░░░▓█████▓▒▒ ██▓▓▓▓▓▓▓▓▓█▓▓▒░░░░░░░░░░░░░░▒██████▓▒▒▒ ▒▒▒▓▓▒▓▓▓▓▓█▓▒░░░░░░░░░░░░▒▓███████▒░▒▒▒ ▒▒▒▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▒░░░▒░▒▒▒▒▒▒▓█████████▒░▒▒▒ ▓▒▒▒▓▓▓▓▓▓▓▓▓▒░░░░░░░▒▒▒███▓█▓█▓▓▓█▒░▒▒▒ ▓▒▒▒▒▓▓▓▓▓▓▓▓▓▒▒░░░▒▒▒▒▓██▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▒▒▒▒ ▒▒▒▒▒▒▓▓▓▓▓▓▓▓▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓██▒▒▒ ▒▒▒▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▒░▒▒▒░▒▒▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▒▒▒ ▓▒▓▒▓▒▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓░▒▒▒▒▒▓▓▓▒▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▒▒▒ ▓▒▒▓▒▒▒▓██▓▓▓▓▓▓▒▒▒▒▓▓▒▓▒▒▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▒▒▒ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▒▒▒▒▒▓▓▒▒▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▒▒▒▒ ▓▓▓▓▓▓▓▓▒▓▓▓▓▓▓▓▒▒▒▒▒▒▒▒░▒▒▓▓▓▓▓▓▓▓▓▒▒▓▓

2014.06.22 | 18:27

3
Ох на батиии, зяпат порнак през работно време! :)

2014.06.22 | 18:27

2
Искам бтв-то да пускат порно :):) с ония двете водещи на ТЪРСИ СЕ....примерно :)

2014.06.19 | 05:39

1
Порнакис

Добави коментар

Водещи новини