Травеститите искат специално кътче в София, където да работят

  • 03 юни 2014 07:42

  • 3574
  • 4
Травеститите искат специално кътче в София, където да работят
© Булфото Архив

Полицаите били най-големият бич за тружениците от площад "Македония", оплакват се нежните мъже с високи токчета. "Нарочно се гаврят с нас, прибират ни късано вечер за проверка на документи и ни пускат чак на другата сутрин, когато вече няма никакви клиенти", проплака мускулест младеж с фамозна червена перука, пише в. "Всеки ден".

"Освен това след цяла нощ в участъка брадите ни са наболи и смърдим на пръчове, кой ще ни потърси?", продължава той.

Търговците на мъжки ласки в поли се притесняват да се прибират по светло, тъй като стресирали бабите в градския транспорт. Таксиджиите пък отказвали да се занимават с тях, тъй като повечето били в далаверата с проститутки и ги мразели, че им подбиват бизнеса.

"От време на време ни закача някой заблуден скинар или пияница, но като цяло нямаме проблеми. Само полицаите да бяха по-сговорчиви. Предлагаме им секс, какъвто не са виждали в живота си, а те ни водят в районното", продължава с изповедта си травеститът Глория.

Според колегите му е време нежните мъже да се обединят в съсловна организация, която да защитава правото им на труд. Травеститите от "Македония" настояват да им бъде отделено специално кътче в София, където ще могат на спокойствие да развиват дейността си. "Хората имат нужда от нас, за да излеят прикритите страсти и емоции. Мъжете със семейства и стабилна работа крият истинската си ориентация и живеят в постоянен страх да не бъдат разкрити. Ако ни няма нас да задоволят нагона си кой знае какво може да се случи. Ами ако някой не издържи на напрежението и изтрещи?, пита Глория.

Последвайте канала на

Novini.bg
3574 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
ЦЕЦО

2014.06.16 | 11:20

4
ИМА ДОСТАТЪЧНО МЯСТО В ОРЛАНДОВЦИ ХОРАТА ВЕЧЕР ИЗБЯГВАТ ДА ХОДАТ В ТОЗИ КВАРТАЛ И ТАМ ЩЕ ВИ Е ДОБРЕ

2014.06.16 | 11:20

2
Пред Позитано 20 е идеалната дестинация за тоя бизнес. Може и пред офиса на атака да ходите, при бялата златка, най-известният политически травестит.

2014.06.16 | 11:20

3
Най добре е в Банки, но да се съберат и педерасите при гГЪЗоходите
Тони

2014.06.14 | 02:19

1
Аз предлагам Народното Събрание... да са си лика-прилика!

Добави коментар

Водещи новини