Най-скъпите и брутални операции (снимки)

  • 07 май 2014 10:22

  • 16443
  • 4
Най-скъпите и брутални операции (снимки)
© Getty Images

Най-скъпите пластични операции далеч не са и най-успешните, а резултатът от купищата похарчени пари в много случаи е повече от трагичен.

Британският таблоид "Мирър" разказа за няколко дами, хвърлили цели състояния за естетически процедури, които в крайна сметка ги превръщат в грозновати създания.

Първенец в злощастната класация е матроната от нюйоркския хайлайф Джоселин Уилденстийн. 73-годишмата светска персона, родом от Швейцария, е изразходвала цели 2,4 млн. паунда (близо 4,05 млн. долара) за десетките хирургически намеси по лицето си, пише "България Днес".

През 70-те години тя се жени за богаташа Алек Уилденстийн, натрупал богатството си от търговия с произведения на изкуството. За да угоди на съпруга си, обожаващ котките, Джоселин решава да заприлича на писана - поне в лицето.
Хирурзите сплескват носа й, удължават и свиват очните контури и повдигат веждите. С течение на годините обаче котешкия и лик започва да се скапва и днес Джоселин е ужасяваща карикатура.

В Ню Йорк продължават да я наричат "жената котка", но милионите й не могат да променят неуспешните операции. През 1999 г. тя се разведе и получи 1,5 млрд. паунда по силата на споразумение, но съдия разпореди, че Джоселин не може да използва парите за пластични операции.

Поучителна е и историята на 52-годишната британка Сара Бърдж. Жителката на Кеймбриджшър е лягала над 100 пъти под ножа и е платила на естетически хирурзи над 500 хил. лири. Само и само да замяза на куклата Барби.

"Първата операция стана още когато бях на седем. Това отстраних вроден дефект - слепване на ухото. на 27 вече бях минала липосукция на брадичката", споделя пред "Мирър" Сара, която работи като консултант по козметична хирургия. Тя нашумя в Обединеното кралство преди няколко години, когато започна да се появява публично и с малката си дъщеря Попи, от която също е решила да направи копие на играчката блондинка.

Почти обезобразена и на границата на инвалидност се оказва 58-годишната Моник Алън. Жената, която всъщност е травестит, може да се похвали с близо 300 операции, коя от коя по-драматични. Някогашният правителствен служител, сменили пола си, е коригирал 23 пъти носа си и увеличава гърдите си 9 пъти. В един момент състоянието на Моник толкова се влошава, че медиците решават да изпомпат пластмаса от тялото й - изваждат цели 12 литра силикон.

Последвайте канала на

Борислава Борисова
16443 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
raio81

2015.12.02 | 12:46

4
това наи горе мая манолова ли е

2015.05.14 | 09:22

3
Не, жена ти!
123

2015.05.14 | 09:22

2
А майката на Силвестър Сталоун?
Ицо

2015.05.14 | 09:22

1
Възмутително е, че има такива будали, дето дават толкова много пари за да приличат на изроди, вместо да даряват за пострадали от бедствия и аварии или гладуващи по света деца. До къде води суетата...

Добави коментар

Водещи новини