Путин стана сексиграчка (снимка)

  • 12 март 2014 08:31

  • 6395
  • 8
Путин стана сексиграчка (снимка)
©

Путин вече е атакуван с голи гърди (тези на Femen), сравняван е с Хитлер, гейовете обичат да използват лика му по време на парадите си. Сега към всички тези изрази на несъгласие с политиката на руския президент се присъедини графичният дизайнер Фернандо Соса, пише в. „Индипендънт”.

Политическият скулптор, както самият Соса се определя, е създал сексиграчка с лика на Владимир Владимирович, като първообразът на изделието е подобна фигурка, изобразяваща губернатора на американския щат Ню Джърси Крис Кристи, пише "Монитор".

„Това е вече втората ми фигурка с политически подтекст. Както мнозина от вас знаят, Русия води война срещу правата на гейовете. Путин и хомофобското му ръководство са начело на тази война. Исках да се подиграя на Путин, като направя нещо като кукла, с която хората биха могли да правят всичко каквото си поискат, като се усамотят у дома. А какво е най-доброто за подигравка с разголената до кръста мечешка репутация на Путин? Това е да бъде изобразен във вид на анален разширител (butt plug)”, пише Соса на страницата си Imgur.

Скулпторът продава работите си в интернет, като всяка фигурка струва 14 паунда. Купувачите трябва да обърнат внимание на следната особеност – изделието не е предназначено за всички отвори на човешкото тяло, защото е изработено от пясъчник. Соса твърди, че търси суровини – кожа, силикон или гума, за да направи играчката с лицето на руския президент по-функционална.

Тук трябва да се отбележи, че идеята на дизайнера не блести с кой знае каква оригиналност, защото подобни приспособления за разнообразяване на половия живот вече са се продавали още преди шест години и носели името put in.

Както е известно, Путин отдавна е покорил всички мачистки върхове – през 2012 г. той се оказа на трето място сред сексиконите в Русия след Филип Киркоров и стриптизьора Тарзан. Президентът официално е по-корав от Чък Норис, картините му се продават по-скъпо от тези на Малевич, а през свободното си време целува щуки и понякога се съблича гол до кръста. Миналата седмица Путин затвърди имиджа си, като опита да стреля с пушка за биатлон за параолимпиадата и „случайно” уцели целта от първия път, припомня някои особености на Владимир Владимирович сайтът „Нюз.ру”.

Последвайте канала на

Борислава Борисова
6395 8

Свързани новини

Коментари 8

Добави коментар
серГЕЙ

2014.08.30 | 13:18

8
Как се казва дядото на Путин ?

2014.04.01 | 15:54

1
Хуев

2014.08.30 | 13:18

7
Защо така се казва президентът на русия? Ами как да се казва президентът на такава шибана държава?! :)

2014.08.30 | 13:18

6
Няма такъв кеф! Сигурен съм, че по-нататък ще пуснат и надуваеми кукли. Не си падам по фетиша, ама веднага ще си купя една да я изпраскам с кеф! :)

2014.08.30 | 13:17

5
'PUT IN' xa xa xa xa xa xa xa. A пocлeдният aбзaц oт cтaтиятa e yникaлeн! XA XA XA XA XA XA
баба Гицка

2014.08.30 | 13:16

4
Путин го заби на Америка със страшна сила и сега много боли. Затова скулптурът предупреждава купувачите да обърнат внимание на следната особеност – изделието не е предназначено за всички отвори на човешкото тяло, защото е изработено от пясъчник. Соса твърди, че търси суровини – кожа, силикон или гума, за да направи играчката с лицето на руския президент по-функционална и по-малко болезнена.Така де,Путин всегда стабой!
Lyubo Angelov

2014.04.01 | 18:19

2
Идеална е за нашите "националисти"

2014.04.01 | 18:20

3
Виж ти герберастите какво мръсно подсъзнание имат...цяло чудо е че не сте си направили такива с Обама И банкянския селянин

Добави коментар

Водещи новини