Стриптийзьорка: Защото извадих $3445 само за една вечер (снимка 18+)

  • 26 април 2013 12:41

  • 20964
  • 1
Стриптийзьорка: Защото извадих $3445 само за една вечер (снимка 18+)
© Булфото

Потребителят на социалната мрежа Reddit с прякор Menagerii публикува снимка в личния си профил, с която скандализира интернет и накара всички скъпоплатени офис работници да завидят от дъното на душата си, пише 359.bg.

Изображението е на старателно подредени доларови банкноти. Нищо шокиращо, нали? Но надписът към него гласи следното: “Това е сумата, която изкарах като стриптийзьорка само за една вечер – 3445 долара. От сега нататък, който ме попита защо се занимавам с това, просто ще му покажа снимката”, пише тя.



Внушителната пачка пари е спечелена по време на повече от 15-часова смяна в стриптийз клуб в Атланта. През това време Menagerii е изпълнила над 30 танца на маса и 5 представления на сцената. Тя се занимава с голите танци от 4 години, като целта й е да събере средства, за да влезе в университет.

“Малко е странно на пръв поглед, но свикнах. Никога не съм се притеснявала от тялото си. Много мои приятели и напълно непознати са ме виждали чисто гола още преди да започна с танците. Забелязала съм, че някои момичета имат нужда да пийнат повечко, за да се почувстват комфортно до пилона или в скута на мъж, дори момичета, които са в бизнеса от години. За щастие на мен много ми се отдава, приятно ми е и от нищо не се притеснявам”, споделя тя.

Определено 3000 долара е повече от висока печалба за една вечер, но според редица изследвания е доказано, че еротичните танци са една от най-доходосните професии в света. През 2007 г. бе изчислено, че една стриптийзьорка може да спечели около 30 долара за 1 час.

“Парите падат лесно. Просто трябва да си в добра форма, да имаш красиво лице и остър ум. Всичко останало се нарежда”, споделя още Menagerii.

Последвайте канала на

20964 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2015.01.20 | 09:28

1
Tая ако Bиди ФидоcоBа кBи кинти Bади за ден........нема да cе ка4и поBе4е на пилона....

Добави коментар

Водещи новини