Брадли Купър има пет зърна? (видео)

  • 21 декември 2012 17:25

  • 6411
  • 2
Брадли Купър има пет зърна? (видео)
©

Ако се чудите защо станалия адски популярен в последните години актьор Брадли Купър рядко се съблича в своите филми, то истината действително може да ви шокира.

В американското вечерно шоу "The Ellen DeGeneres Show" актьорът разкри леко гнусната причина, че не сваля дрехите си, защото разполага не с две, не с три, не с четири, а с пет гръдни зърна, пише inews.bg.

"Питала си ме и преди (защо не се събличам), но не исках да издавам много. Сега обаче направо ще ти покажа", споделил Брадли Купър по време на последното шоу, излъчено на 18 декември.

Актьорът, участвал в ленти като "Последният ергенски запой", "Високо напрежение" и др. свалил тениската си и признал: "Имам трето зърно. Каже ми, това не е ли странно? Всъщност е отвратително. Но аз имам и четвърто. Болна история. А имам и пето зърно на крака си".

Признаваме, че всичко звучи адски подозрително. Има си и съвсем резонна причина за това. Малко след края на шоуто беше оповестена истината около "зърнените" драми на Брадли Купър. А именно, че въпросните са една огромна шега, режисирана от водещата на популярното шоу.

Последвайте канала на

Борислава Борисова
6411 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2013.09.05 | 16:36

2
Ако няма проблем с едноокия,значи има и три очи.

2013.02.02 | 13:59

1
imeto mi govori dostata4no

Добави коментар

Водещи новини