Маги избухна с брутални разкрития за ергена Алек и майка му

  • 28 май 2024 09:48

  • 10176
  • 3
Маги избухна с брутални разкрития за ергена Алек и майка му
© бТВ

Вече приключи и трети сезон на „Ергенът“, но начина по който това се случи продължава да вълнува феновете му. Разбираемо най-голям интерес има към двете финалистки Магдалена и Надежда. От свое лице Маги разказа как вижда всичко това, което ѝ се случи.

Тя подозира, че има предварителен сценарий между Алек и майка му, за да свърши шоуто по този неочакван начин. И напълно си заслужават хейта, който се сипе към тях в момента. 

"Гледам да се успокоявам, но съм и ядосана, защото един човек си позволи да си направи шега не само с мен, но и с още 26 момичета и да изгуби времето на всички ни. Особено на мен и на Надежда, защото стояхме докрай. Това нито е смешно, нито забавно. Аз съм абсолютно шокирана и това е съвсем сериозно, защото това, което виждам след последните му изяви, това е съвсем друг човек. Това е злият брат близнак на Алек, няма нищо общо с човека, с който общувах два месеца", категорична е Маги. 

Същото мнение има и за неговата майка, която е проявила двуличие.

Маги разкри заедно ли са с Алек след шокиращата развръзка в "Ергенът" 3

"Според мен мама Ксения е била запозната с този сценарий. Според мен родителите му не са били съгласни с участието му. Според мен майка му се уплаши, че сценарият не върви така, както са го замислили. Затова тя го заплаши с шамарите на баща му. По никакъв начин не усетих мама Ксения да не ме харесва, даже напротив. След това на синхрон се превърна в друга жена. Явно и двамата са еднакви, затова съм и толкова ядосана. Не можеш така да си играеш с чувствата на хората".

Той ми говореше за любов, не мога да повярвам, че в момента седи и отрича тези неща. Казваше ми, че ме обожава. Сега погледа му е празен, аз този човек не го познавам. В момента съм бясна както на Александър, така и на всички, които допуснаха това", допълва блондинката.

Магдалена и Надежда не осъзнават какъв подарък им направи Алек с този финал. След него те се превърнаха в любимки на зрителите, а ергенът стана черната овца и отнесе целия хейт, пише show.blitz.

Последвайте канала на

Novini.bg
10176 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2024.05.29 | 06:22

3
Не е яко от другата страна, а?

2024.05.28 | 12:45

2
Съпрyгът ми и аз свaлиxме излишнитe килoгpами бeз диeтa и cпopт и самo за две сeдмици. Най-ефeктивното лeкаpcтвo, което помогна на милиoни и ще ви пoмогнe:----> shorter.me/keto
Стига вече

2024.05.28 | 10:36

1
с воплите на златотърсачките!

Добави коментар

Водещи новини