Готвят уволнение за Драго Чая от БНТ

  • 28 август 2012 08:02

  • 2776
  • 1
Готвят уволнение за Драго Чая от БНТ
©

Драгомир Драганов известен като Драго Чая може да бъде уволнен от БНТ след като предаването му "Полет над нощта" беше свалено от ефир. Изненадващото решение е взето от силните на "Сан Стефано" и влиза в сила от есента.

В държавната телевизия не изпитват никакъв сантимент към предаването създадено от Хачо Бояджиев. Проблемът оттук нататък е с работното място на Драго Чая, който по щат се води в забавната редакция. Възможно е той да бъде преназначен към публицистиката, където беше преди няколко години и да стане редактор в малкото музикални рубрики.

"Не напускам БНТ, в момента съм там, все още никой не ми е казал нищо официално", казва пред Всеки ден водещият. Предишното му предаване "Чай" въпреки високия си рейтинг беше спряно от Уляна Пръмова, припомня изданието.

Последвайте канала на

Novini.bg
2776 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Ганко Кафето

2012.08.29 | 08:05

1
Маллллллллллллллеййййййййййййй Този самороден талант да остане без работа Ми тогазинка кой ще реве като магаре като чете стихчета, кой ще ни разказва историй за чорапчетата на тигърчетата в зоопарка МИГАР САМО ЕДНИ СВИРКИ ЩЕ МУ ОСТАНАТ Нееееееееееееее

Добави коментар

Водещи новини