Жана Бергендорф пак залитна към чашката и дрогата

  • 14 март 2024 11:40

  • 1746
  • 6
Жана Бергендорф пак залитна към чашката и дрогата
© Bulfoto

Певицата Жана Бергендорф беше  задържана в ареста за трети път. Този път за буйство. Отишла с неин приятел на гости в столичния квартал "Овча купел“. Към 3 часа сутринта двамата станали агресивни и започнали да чупят мебелите в чуждия дом. Домакинът подал сигнал в полицията. На място дошли служители на МВР, които ги задържали, но не уточняват дали са им направени тестове за употреба на алкохол и наркотици. Образувано е бързо производство за хулиганство.

Според близки до изпълнителката тя продължава да взема наркотици, защото е депресирана от липсата на достатъчно ангажименти. Само от време на време имала участия в столичен клуб, но като цяло нямала работа.

Дори обмисляла да емигрира в Лондон, където да си пробва късмета. От друга страната ставала така агресивна, когато прекали с твърдите напитки и най-вероятно във въпросната нощ е била под въздействието на алкохола. 

През 2015 година певицата за първи път попадна зад решетките, след като се сби с тогавашния си приятел Леандър, а в жилището й беше открита марихуана. Жана твърдеше до последно, че джойнтът е бил за гаджето й, а тя не е пушила. Затова и срещу нея не беше повдигнато обвинение.

На следващата година Бергендорф пък беше обвинена за шофиране на кола след употреба на наркотични вещества, а две години по-късно сподели за проблемите си с дрогата: „Определено не бях подготвена за това да съм в устата на всички. Това се отрази на личния ми живот, на семейството ми- на всичко. И то не по добър начин. Загубих дома си и ми се наложи да спя в колата си. Дори се пристрастих към наркотиците. Те станаха за мен повече от приятели. Намирах отдушник, но те ме унищожаваха. По онова време не можех да го разбера“.

Жана Бергендорф крещяла в несвяст: Ще умра като Ейми Уайнхаус!

По-късно пред „Галерия“ тя разкри, че се лекува за пореден път в клиника за зависими.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
1746 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар

2024.03.14 | 17:07

6
Луд ceкc няколко часа, силна еpeкция, ярки оpгaзми, много cпеpмa и повишен тeстoстеpон и безoпаcно на всяка възpaст! Не пpопyскайте шансa да напpавите секса си незабpавим:------>> use.my/man
...,,- ,,болимехуя. 9

2024.03.14 | 14:18

5
болимехуя...
Тото

2024.03.14 | 13:34

4
Кои го боли???

2024.03.14 | 13:25

3
Пендели ,алкохолици, наркомани ,златотърсачки ,мошеници ....само за такива пишете тука - евроатлантически ценности за пример.....
Ръмпела

2024.03.14 | 12:39

2
Май и по пилешките бутчета залита и шоколадови боМбонки.
Чоко

2024.03.14 | 12:03

1
Жана да си купува къща на село и да ходи да гледа прасета и да сади боб

Добави коментар

Водещи новини