Ето кой отпада тази вечер от "Игри на волята" и какво се случва до дни

  • 29 ноември 2023 11:47

  • 38241
  • 2
Ето кой отпада тази вечер от "Игри на волята" и какво се случва до дни
© Фейсбук

Тази вечер за оставане в "Игри на волята" ще се борят смъртните врагове Виолета и Мартин. Майката на Денислава е контузена и битката изглежда решена още преди старта. Но така ли е вдействителност?! 

Ето какво точно ще се случи в епизода тази вечер и кой ще отпадне от състезанието на карчка от финала, според източник на предаването, цитиран от show.blitz.

Изненади няма да има - Виолета е тази, която ще си ходи вкъщи. Тя ще отпадне в битка срещу Мартин, а същата съдба чака и нейната дъщеря Денислава. В някой от следващите епизоди и тя ще се изправи в дуел срещу Мартин и ще загуби. 

Така Мартин ще отстреля двете жени и ще напълни джоба си с грошове, които ще му послужат да се изстреля до финала. Уви, стига до почетното трето място, но силите му стигат дотам. 

Шок: Ето какъв е бизнесът на Мишо от "Игри на волята"

Фенове на шоуто коментират, че Мартин и Виолета са се задържалили прекалено много в шоуто.

"Тръгнаха си много достойни играчи, а тези все още стоят. Имат досбра социална игра и успяват да омотаят другите да им ходят по гайдата, иначе в битките са кръгла нула", гласи един от коментарите.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
38241 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Бай....

2023.11.30 | 15:44

2
Гнусни евангелисти !

2023.11.29 | 20:05

1
Кравата Виолета изобщо не е контузена, всъщтност както и изнася - по злобна крава от тая пача не съм виждал , блазе на тоя който в вземе

Добави коментар

Водещи новини